Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] jeszcze z godzina...
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2007/02/f_DSC2228forum_e128faf-2.jpg
źródło (http://img03.picoodle.com/img/img03/7/2/16/f_DSC2228forum_e128faf.jpg)
Przed chwilą był "letni nastrój", teraz będzie obrazek zimowy.
Za cholerę nie wiem skąd bierze się ta kaszka na niebie:(
Megazordon
17-02-2007, 02:02
Za cholerę nie wiem skąd bierze się ta kaszka na niebie:(
To manna leci z nieba :)
A zdjęcie ładne. Podoba mi się. Gdzie to poczynione?
Gdzie to poczynione?
Tatry, droga na Świnicę od strony Kasprowego Wierchu.
Ależ zimno było!
Przepiękne zdjęcie! Pewnie puryści przyczepiliby się do kadru, ale mnie nie przeszkadza. Wpatruję się w to zdjęcie już dłuższą chwilę i coraz bardziej mi się podoba.
Bardzo duży plus!
shadowArt
17-02-2007, 11:04
Świetne zdjęcie.
Mam zamiar kiedyś wybrać się w góry zimą, ale jak narazie mam pewne obawy, choddzi o względy bezpieczeństwa.
Powiedz - jakie wyposażenei miałeś ze Sobą, żeby dotrzeć na Świnicę zimą ??
Świetne zdjęcie.
Mam zamiar kiedyś wybrać się w góry zimą, ale jak narazie mam pewne obawy, choddzi o względy bezpieczeństwa.
Wystarczą bardzo dobre buty a jeżeli chcesz się czuć bardzo bezpieczny to raki + jeden czekan ( jak na tą trasę to sprzęt z ogromnym zapasem)
fajny fotacz :)
a na trase tez nie omieszkam, przy takich widokach. niestety pozostaje czekac do nastepnej zimy
Świetne zdjęcie.
Można wejść w samych butach, byle w miarę dobrych. NIe jest to może najbezpieczniejszy wariant ale przy zachowaniu zdrowego rozsądku da sie. Jak widać, ze jest źle to po prostu trzeba odpuścić.
Auuuuu aż wyć się chce, że tak dawno się w górach nie było....
Piękne zdjęcie!
pozdrav
ładnisty ci ten obrazek wyszedł
Wpierw bardzo mi się spodobało, ale pomyślałem sobie czy niebyłoby lepsze b/w, bo akurat ostatnio jestem jakiś taki w manii b/w. Ale spróbowałem i było o wiele gorzej, więc chwalę jakie jest, czyli kolor. Bardzo ładne.
Można wejść w samych butach, byle w miarę dobrych. NIe jest to może najbezpieczniejszy wariant ale przy zachowaniu zdrowego rozsądku da sie. Jak widać, ze jest źle to po prostu trzeba odpuścić.
W SAMYCH BUTACH to bankowo się zmarznie... Ale sensacja będzie za to na szlaku.
Bardzo fajne. Narobiłeś mi smaku. W poniedziałek dzwonię rezerwować kwaterkę, ale ja wybieram się tydzień przed majowym weekendem. Rok temu tak trafiłem - w górach puchy, a na Kasprowym 1,5m śniegu i narciarze, w reglu dolnym krokusy. Można robić foty z 2 sezonów - zimowe i wiosenne :) No i przyjemnie było śmigać do domu zakopianką obserwując 20 kilometrowy korek w kierunku do Zakopca