PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Bażanciarnia :)

Patryk Olczyk
29-10-2011, 23:16
Proszę, dziś taki kard z Poznania .
Co sądzicie i myslicie?

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/845/dsc9113p.jpg/)

Piotrek 77
30-10-2011, 16:57
strasznie ta lampa przeszkadza. Jeszcze w dodatku krzywa. Ogólnie byłoby bardzo fajnie gdyby nie ta lampa - ale to tylko moje spostrzeżenia

wolnyslimak
31-10-2011, 14:05
Ja bym to widział ostro przycięte do zarysu budynku. ABSOLUTNIE bez wspomnianej juz lampy po środku oraz rynny po lewo. Oczywiście łatwo sie mówi bo trzeba mieć szeroki kąt i bez obciachu strzelać bardzo blisko obiektu wychodzącego z lokalu. Na bank CIĘŻKO. Ale niestety o to chodzi. Tak jak jest nie oddaje tego co chcesz przekazać... ale się opisałem:)

Patryk Olczyk
02-11-2011, 03:49
Tak zrobiłem , bo tak chciałem, jakbym zaczął zmieniać obiektyw to akcja by uciekła... ktos jeszcze?

Hertha
02-11-2011, 11:06
Z ciekawości poszukałem ich strony internetowej i muszę przyznać, że z zewnątrz nie wydawałoby się - że w środku jest tak pięknie. Zdjęcie bardzo fajne. Mi ta krzywa lampa aż tak bardzo nie przeszkadza. Reklamówka New Yorkera też robi swoje na tym zdjęciu :)

matys
02-11-2011, 22:45
Mnie osobiście trochę przeszkadza ta krzywa lampa i jej kolizja z lampą wiszącą na ścianie budynku...
Zdjęcie fajne, obróbka też.
Bardzo Ci zależało na czarnych polach (rynna-rura oraz skraj budynku?) na marginesach zdjęcia?

Bartek_902
02-11-2011, 22:52
Mi przeszkadza ten gość ,no i te krzywizny .
Miejsce ciekawe ,warto wrócić i postarać się o ponowne uwiecznienie na zdjęciach ;)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

sniper88
02-11-2011, 23:11
Słup latarni by jeszcze uszedł, gdyby nie zasłaniał lampy na budynku i nie był tak krzywy.

Co do osoby w kadrze to moim zdaniem dodaje ruchu, więc na plus;)

Kondzio-foto
02-11-2011, 23:27
Tak zrobiłem , bo tak chciałem

Nie licz na życzliwe opinie jeśli tak odpowiadasz. Mi się nie podoba.

Patryk Olczyk
02-11-2011, 23:59
Nie licz na życzliwe opinie jeśli tak odpowiadasz. Mi się nie podoba.

Czemu mam klamac ? No zalezało mi na takim zamknięciu tego budynku w taką ramę :)

cz4rnuch
03-11-2011, 11:31
Czemu mam klamac ? No zalezało mi na takim zamknięciu tego budynku w taką ramę :)

Myślę, że koledze chodziło o z lekka arogancki ton. Sam prosiłeś o opinię, a wolny ślimak poświęcił swój czas i się nią z Tobą podzielił. Z drugiej strony jak sobie wyobrażam to zdjęcie robione szerokokątnym to nie wydaje mi się, żeby było lepsze, choć pewnie ciekawsze. Wracając do uciekającego kadru, to myślę że to nie był jedyny gość tego dnia w tej restauracji, pewnie wystarczyło poczekać(sama postać niczym szczególnym się moim zdaniem nie wyróżnia). Aha, mi też lampa przeszkadza(wygląda prawie na temat zdjęcia), reszta na plus.