Zobacz pełną wersję : Capture NX 2 Upgrade - Key (gdzie to kupić?)
Witam.
Orientuję się ktoś gdzie i za ile mogę zakupić sam klucz do upgrade?
Na stronie Nikona jest napisane:
"...Produkt dostarczany jest wyłącznie w formie klucza umożliwiającego odblokowanie wersji próbnej programu Capture NX 2."
Czyli ja wpłacam kasę i dostaję mailem klucz. Klikam punkty sprzedaży w moim miasteczku to wyskakują mi euroAGD i inne mediaexperty gdzie mogę zamówić upgradę w wersji pudełkowej za 350zł.
Jest jakiś Nikon Store czy coś żebym mógł zapłacić kartą i dostać ten kod na pocztę?
Pozdrawiam.
GoOrange
27-10-2011, 07:12
Witam.
Orientuję się ktoś gdzie i za ile mogę zakupić sam klucz do upgrade?
Na stronie Nikona jest napisane:
"...Produkt dostarczany jest wyłącznie w formie klucza umożliwiającego odblokowanie wersji próbnej programu Capture NX 2."
Czyli ja wpłacam kasę i dostaję mailem klucz. Klikam punkty sprzedaży w moim miasteczku to wyskakują mi euroAGD i inne mediaexperty gdzie mogę zamówić upgradę w wersji pudełkowej za 350zł.
Jest jakiś Nikon Store czy coś żebym mógł zapłacić kartą i dostać ten kod na pocztę?
Pozdrawiam.
No nie wiem czy nie chodzi o upgrade NX do NX2. Z tego co pamiętam to NX2 kosztował mnie kiedyś ok. 800 zł więc chyba sensowniej było mi ściągnąć demo i dokupić upgrade...
mam nx i chce zrobić upgrade do nx2
Jest coś takie:
http://www.ceneo.pl/1657105
Ale nie wiem, czy dokładnie o to chodziło autorowi wątku.
To jest chyba upgrade pudełkowy - (pudło, papiery, nośnik)
KLIK - > potem "dostępne wersje" (http://nikon.pl/pl_PL/product/software/capture-nx-2)
Obawiam się, że samego klucza (przynajmniej w PL) nie dostaniesz.
Sam miałem CNX i szukałem takiego klucza i za chiny go nie znalazłem.
A pisałeś może w tej sprawie do NP?
Może oni wiedzą, kto takie kody posiada.
Próbowałeś może jeszcze na ebay'u?
Dostałem odpowiedź z Nikona.
"Nie mozna zakupić samego klucza produktu. Konieczne jest zakupienie wersji pudełkowej i zachowanie opakowania, dowodu zakupu i płyty CD gdyby program został zablokowany w celu otrzymania nowego klucza produktu."