Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Stare ....
...obrobione na nowo. Jak patrze na poprzednia wersję, to widzę postęp u siebie:)
Uwagi mile widziane.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/images/21950579044198349897.jpg)
krzysztofz24
24-10-2011, 12:44
Wspanialy, lekko nierealny klimat ma ta fotografia. Co do obrobki to moze bym widzial troche mniejsza winiete...ale chyba nie, tak jest chyba bardziej tajemniczo, sam nie wiem;-). Troche mi tak za ciemno w LG i LD.
Samo BW i detal na kamieniach malina.
Akurat nie widzialem poprzednich wersji. Tam, w okolicach srodka, to postac czlowieka? Bo patrze i wyobraznia dopowiada, ze to rybak w kapeluszu i plaszczu...
Pamiętam tą fotografię Radku bardzo dobrze, ponieważ takich odsłon się tak łatwo nie zapomina :).
Trudno mi się teraz wypowiadać, co do aspektów technicznych, ponieważ okiem łypię po laptopowym wyświetlaczu ;).
Ale na pewno warto, jak już Krzysiek napisał popracować nad PD i LD.
Jak zawitam do mojego centrum dowodzenia obróbki fotograficznej, to z wielką chęcią obejrzę bardziej szczegółowo i starą i nową wersję. A jak coś mądrego będę miał do napisania, to pozwolę sobie skrobąć to w Twoim wątku ;).
Swietne! Ja jednak bym robil bez winiety...a przynajmniej tak mocnej, jest to jednak moja wizja:)
mirekvampirek
24-10-2011, 15:25
pojechane :)
RobertSoul
24-10-2011, 16:06
Pamiętam tą fote ale bez ludzia :D
miodzio !:)
Również dobrze pamiętam to zdjecie, no ba! :D
Dla mnie bomba! :D
powiem Ci Radku że tamo jest bardziej surowe ale tonacyjnie chyba jasniejsze i wolę jednak pierwowzór :)
maniak666
24-10-2011, 21:32
Jak Wy to BW robicie takie cudne?
Piękna praca, ale mz za dużo winiety. Ale ja w ogóle za nią nie specjalnie przepadam.
Jak Wy to BW robicie takie cudne?
Też się nad tym zastanawiam.
Ma moc to zdjęcie, jednak winietkę bym trochę zmniejszył
Robi wrażenie, zapada w pamięć. Oryginalne.
martinez
24-10-2011, 22:07
Chętnie bym się odniósł do pierwszej wersji, nie mniej ta robi bardzo dobre wrażenie Radku!
Nikonozaur
24-10-2011, 22:09
powiem Ci Radku że tamo jest bardziej surowe ale tonacyjnie chyba jasniejsze i wolę jednak pierwowzór :)
Jeśli mnie pamięć nie myli też bardziej wersja pierwsza bardziej mi gra....
Bartekkw
25-10-2011, 00:02
Na ipadzie wyglada rewelacyjnie !! zdjęcie z serii tych co sie nie zapomina. Gratki