Zobacz pełną wersję : SB-800 i d70 nie mogę wyłączyć M ZOOM
W instrukcji opisano że automatyczne zoomowanie zwierciadła można włączyć po kilkukrotnym naciśnięciu któregoś z klawiszy zoomowania ale... u mnie to nie działa AF-ILL jest włączony ale ogniskowa lampy lata między 14 a 17 mm hmm i co z tym? kurde lampę mam od wczoraj i już taki bajer :(
Pozdrovionka
Sprawa jest prosta :D
Masz wyciągnięty rozpraszać takie fajne cuś :D wbudowane
chowaj to do środka
i lampka bedzie biegac z ogniskową za zomem
:)
Kurde DZIĘKI STUKROTNE DZIĘKI - ja ja kurde już dupę sprzedawcy naprawą zawracałem :)
nie wiesz może czy d70 ma synchronizację lampy z krótkimi czasami :) (FP)
TX
nie ma (FP), chyba ze zakleisz jeden ze stykow na stopce...
Tylko zaklejanie :(
kurcze czemu oni nie pomyśleli o tym ??
Sssskarbuś ma sztyk zakleidź a którysz to? sztyk jest niedobry - nie popsuje się co po takiem zaklejaniu??? jak myślisz?
Pozdrov :)
Patio, gwarantuje Ci ze brak synchro przy wysokich czasach wynika na pewno z tego ze wlasnie pomysleli o tym... ;) niestety ta funkcja zostala wtedy zarezerwowana dla wyzszych modeli puszek...
Patio, gwarantuje Ci ze brak synchro przy wysokich czasach wynika na pewno z tego ze wlasnie pomysleli o tym... ;) niestety ta funkcja zostala wtedy zarezerwowana dla wyzszych modeli puszek...
Zapytam wprost i bez szczebiotania - a może wiesz, który konkretnie styk trzeba wyłączyć? Podziel się z kolegami tą wiedzą, proszę...
A to sknery :) specjalnie taki numer nam wykręcaka :)
Dla nas nic :(
Dla nich wszystko :)
pozostało zaklejanie styków :))
niestety nigdy tego nie robilem, bo nie mialem potrzeby... nie pamietam ktory to byl styk, moze opcja "szukaj" Ci pomoze... ;)