Ymanuel
21-10-2011, 09:42
Witam, stoję przed zadaniem wyboru netbooka do celów.. piśmienniczo-edukacyjno-rozrywkowych (w tej kolejności), nie jest to komputer dla mnie, dopowiem tylko że wygląd jest jednym z ważniejszych wymagań;). Do wydania jest około 1000 zł ("około" może być*bardziej lub mniej pojemne).
Wytypowano do tej pory następujące modele:
1. Samsung NF210
2. Sony Vaio VPC-M11M1E
I co mogę więcej powiedzieć.. Do gry wchodził również DELL Inspiron Mini 10 (1012) ale boję się*o serwis DELL'a, dlatego skłaniałbym się raczej ku Samsungowi albo Sony.. A z tych dwóch to Sony droższe, więc pytanie czy warto? Ten Samsung NF210 wydaje się naj.. (i tu nadmienię że jego wygląd "się podoba" więc ja nie mam tu nic do gadania;) Chyba że wiecie że np. naprawdę*źle się*na nim pracuje, przeszkadza przy pisaniu (chodzi o obudowę*w kształcie fali).
Czy może ktoś powiedzieć coś na temat owych netbooków? :)
Pozdrawiam!
Wytypowano do tej pory następujące modele:
1. Samsung NF210
2. Sony Vaio VPC-M11M1E
I co mogę więcej powiedzieć.. Do gry wchodził również DELL Inspiron Mini 10 (1012) ale boję się*o serwis DELL'a, dlatego skłaniałbym się raczej ku Samsungowi albo Sony.. A z tych dwóch to Sony droższe, więc pytanie czy warto? Ten Samsung NF210 wydaje się naj.. (i tu nadmienię że jego wygląd "się podoba" więc ja nie mam tu nic do gadania;) Chyba że wiecie że np. naprawdę*źle się*na nim pracuje, przeszkadza przy pisaniu (chodzi o obudowę*w kształcie fali).
Czy może ktoś powiedzieć coś na temat owych netbooków? :)
Pozdrawiam!