Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Deby by Greg77 II
Kolejne z debowego pleneru....
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img543.imageshack.us/i/dsc1521s.jpg/)
Pięknie :) Podrzuciłbyś większą wersję na tapetkę? (PW) dzięki!
coach_lodz
20-10-2011, 13:57
uuuu... ale ładne :)
krokus66
20-10-2011, 14:14
Śliczne, po prostu śliczne.
Podrzuciłbyś większą wersję na tapetkę? (PW) dzięki!
Podeslij mi email;)
O zesz ty kurczaki!!!!! Cudo! SUUUUPER - jedna z najlepszych jezeli nie najlepsza Twoja fota
Motorniczy
20-10-2011, 15:14
Piekne.
Ładne, choć szersza wersja bardziej przypadła mi do gustu.
pluszaczekd
20-10-2011, 16:13
Twoje foty poprostu powalaja.
Uuu... super zdjęcie. Kadr jak kadr - poprawny więc nie mam się czego czepiać ;) Ale jakie kolory! I ta mgiełka. Piękne zdjęcie.
Czyli proszę... nie tylko klify ;)
Czyli proszę... nie tylko klify ;)
Widzisz, gdybys zajechal do Irlandii, to z pewnoscia zrobil bys zdjecia klifow......oj sadze, ze nie jedno.
Ja bylem w Polsce na urlopie i stad takie klimaty, bo niestety w Irlandii takich plenerow nie mam.;)
Fajnie się to prezentuje :).
Tak delikatnie podane w tych pastelowych barwach :).
jarekf34
20-10-2011, 19:11
Tak jak lubię Twoje łódki i nie tylko to teraz będę podziwiał Twoje dęby :-D:-D.
Świetnie jest, ja niestety jak Ci mówiłem kompletnie nie mam czasu coś przygotować, cały czas w rozjazdach.Pozdrawiam
Wszystkie trzy odsłony bardzo mi się podobają... I jak widać jak się "umi" to w Polsce też można dobre zdjęcie zrobić :)
A widzisz, mówiłeś, że nie da się bliżej, a tu co pokazujesz. Super, takie jak lubię najbardziej. Droga drzewo, do tego mgła z super kolorem i pięknie się patrzy.
Pablo 77
20-10-2011, 19:41
Świetnie oddałeś klimat tego poranka :)
Paablitos
20-10-2011, 19:54
Wspaniale... kurcze... zawaliste... Brawo!
Nikonozaur
20-10-2011, 19:55
Ja Cię przepraszam - wyrywa z gumofilców! ;)
A widzisz, mówiłeś, że nie da się bliżej, a tu co pokazujesz. Super, takie jak lubię najbardziej. Droga drzewo, do tego mgła z super kolorem i pięknie się patrzy.
Darku to miejsce oddalone jest ladny kawalek od poprzedniego....to jest zupelnie inne drzewko.....
Super.
Oj dziekuje bardzo:)
Ja Cię przepraszam - wyrywa z gumofilców! ;)
Jak bedziesz sie wyrywal to tak co by nie zniszczyc......moga sie jeszcze przydac:D
.... o widzisz, tu też jest bardzo ładnie ... :D
Bardzo zacnie, pozazdrościć i pogratulować.
maniak666
20-10-2011, 21:54
Świetna cała ta seria z dębami.
O zesz ty kurczaki!!!!! Cudo! SUUUUPER - jedna z najlepszych jezeli nie najlepsza Twoja fota
Zgadzam się w pełni z tą opinią.
Nie da się do niczego przyczepić. Pięknie.
Bartekkw
21-10-2011, 12:53
Kadr przyjemny, kolor też dobry. Może wolałbym to z mniejszą ilością prawej a większą lewej ?? :)
jacekz40
21-10-2011, 12:56
Gratulacje, piękny obraz :)
Piękny kadr i warunki.
Pozdrawiam
Rafal
to jest to,co stare tygryski lubią najbardziej! :)