Zobacz pełną wersję : [ Portret ] P.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/10/p-1.jpg
źródło (http://www.swiatobrazu.pl/fotografie/zdjecie/galeria/437192/p..jpg)
Podoba mi się.
Przeszkadza mi ,tylko ''kolorowy'' jeden policzek,wygląda trochę jak po za słonej zupie,niż celowym makijażu :-)
Po pierwsze: Piękna modelka Tobie się trafiła.
Po drugie: Bardzo podoba mi się kadr.
Po trzecie: Podoba mi się kolorystyka, obróbka, szum, nawet nieład na włosach pasujący do bluzki...
Dla mnie wszystko świetnie!! Gratulacje! ....
No może oczy można by lekko rozjaśnić i podciągnąć i może leciutko wyostrzyć, żeby bardziej się rzucały, ale może i nie :/
Po pierwsze: Piękna modelka Tobie się trafiła.
Po drugie: Bardzo podoba mi się kadr.
Po trzecie: Podoba mi się kolorystyka, obróbka, szum, nawet nieład na włosach pasujący do bluzki...
Dla mnie wszystko świetnie!! Gratulacje! ....
No może oczy można by lekko rozjaśnić i podciągnąć i może leciutko wyostrzyć, żeby bardziej się rzucały, ale może i nie :/
dzięki, lubię nieład:) jak chcesz dam Ci jej namiary:)
witold68
21-10-2011, 01:29
...ma klimat
Motorniczy
21-10-2011, 06:52
Zwyczajnie brzydkie . To nie to co dawniej . Modelka milusia. Pozdro
Trochę za ciasno. Modelka ładna.
Pozdr.
dzięki, lubię nieład:) jak chcesz dam Ci jej namiary:)
Dzięki, chętnie skorzystam, chociaż pewnie nie będzie chciała dla mnie zapozować.
Chętnie bym Ci kiedyś pomógł przy sesji, blendę potrzymać, tudzież softbox ustawić, nauczyłbym się czegoś nowego
Dzięki, chętnie skorzystam, chociaż pewnie nie będzie chciała dla mnie zapozować.
Chętnie bym Ci kiedyś pomógł przy sesji, blendę potrzymać, tudzież softbox ustawić, nauczyłbym się czegoś nowego
spoko, akurat kupiłem blende:P bo ja dotąd nie korzystałem z tych gadżetów:)
jakieś takie mało Wolandowe. brakuje mi krwi, zacisnietych zebów, krzyża i maski gazowej... ;) nie mniej przyjemne w odbiorze
jakieś takie mało Wolandowe. brakuje mi krwi, zacisnietych zebów, krzyża i maski gazowej... ;) nie mniej przyjemne w odbiorze
już dawno nie robię w krwi:)
już dawno nie robię w krwi :)
starzejesz się :P