Zobacz pełną wersję : [ Portret ] סתיו
andrzej_laskowski
17-10-2011, 12:04
Zachodzące słońce w parku oliwskim, 30/1.4 i moja ulubiona modeleczka.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/193/2357571.jpg/)
Wygląda ja dziewczynka w zaczarowanym ogrodzie. Piekne i ogniste.
Coś chyba w tytule wątku się popsuło i zamiast polskich znaków masz jakieś dziwaczne fistaszki.
hm...i nikomu nie przeszkadza centralny kadr ? ;-) bo mi nie przeszkadza ;-)
snakemaycry
17-10-2011, 14:22
U mnie kolory na twarzy jakby lekko wpadały z zielony. Nie wiem czy tak jest czy to mój monitor płata figle ?
Poza tym zdjęcie bomba! :)
Kraftsman
17-10-2011, 16:55
Świetne kolory i tony. Cudne światło, zwłaszcza konterka cudna. Kompozycja OK z jednym zastrzeżeniem - ręce ułożyłbym ciut inaczej bo tak jest trochę - jakby tu powiedzieć - nienaturalnie(?)
u mnie też kolor skóry jest zielony...
Buzia trochę w zielone leci.
Chociaż takie zdjęcia się nie liczą. Przy takich modeleczkach to samograje ;) Muszą być piękne.
Willy1987
17-10-2011, 18:48
piękne kolory, zdjęcie jak najbardziej na czasie
ręce ułożyłbym ciut inaczej bo tak jest trochę - jakby tu powiedzieć - nienaturalnie(?)
przekonasz do tego dzieci? ;-)
andrzej_laskowski
17-10-2011, 19:07
przekonasz do tego dzieci? ;-)
Dokładnie, "układanie" w przypadku tej modelki polega na błaganiu, na przemian z przekupywaniem, aby stanęła nieruchomo na 5 sekund (dosłownie) w miejscu które sobie upatrzyłem.
Jak większość dzieci to jest zupełnie nieustawialne i ma bardzo mało zdjęć w bezruchu jak wyżej.
Dokładnie, "układanie" w przypadku tej modelki polega na błaganiu, na przemian z przekupywaniem, aby stanęła nieruchomo na 5 sekund (dosłownie)
hi, hi [ skąd ja to znam ;-) ]
jaMarika
17-10-2011, 20:37
Naprawdę piękne zdjęcie. Bardzo podoba mi się kolor i pokazana faktura płaszczyka. Ładnie kontrastuje z ognistym otoczeniem :)
makabrycznie potraktowane kolory. czy to jest portret czy pokaz możliwości edycyjnych?
Ładnie światło grało, jednak zielona twarz, tło nad głową, przydymiony beret, to elementy, które mi się nie podobają.
Kolor skóry to największa wada tej foty.
sethcracow
20-10-2011, 00:45
trochę ostro ale przez to jesiennie na maxa
P.S. Przepraszam autora wątku, że akurat tutaj mi się zebrało ale ... co otwieram ostatnio/dzisiaj wątki portretowe to wypowiada się @nord ... i nic kurna mu się nie podoba. Wszystko jest bezzensu i przesadzone albo wogóle do kosza. Normalnie jakieś antydepresanty polecam
piękne zdjęcie! Tylko odcień skóry mis się nie podoba ale to może kwestia monitora
Rafał_Sz
20-10-2011, 14:44
Obróbkowe pójście po bandzie, ale efekt bardzo przyjemny w odbiorze.