PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] hmm nóżki ;)

Bonzo
16-10-2011, 01:33
ok to jeszcze jedno i na razie chyba by było na tyle ;)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.vigvamstudio.pl/dalia/dalia6.jpg)

Riddler
16-10-2011, 03:51
ja może nie jestem ekspertem ale wg mnie nogi wyszły strasznie agresywnie w stosunku do reszty ciała modelki. Wydają sie takie ogromne, troche nienaturalne. Ale jak już mówiłem ja sie nie znam :)

pilon
16-10-2011, 09:01
Nogi wyszły potężnie, a i nieszczęśliwe światło na nich potęguje ten efekt... Nieudany strzał wg mnie, nieudana poza...

Matteo
16-10-2011, 09:38
No moze faktycznie troche jest tak jak mowia koledzy ale mnie sie podoba. Ladnie zaswiecona gora, ladna modelka, poza tez mi sie podoba. Gdyby jeszcze swiatelko na nogi rozlozyc inaczej byloby fajnie.

jaMarika
16-10-2011, 17:22
nogi wyszły strasznie agresywnie w stosunku do reszty ciała modelki. Wydają sie takie ogromne, troche nienaturalne.

Nogi wyszły potężnie, a i nieszczęśliwe światło na nich potęguje ten efekt...

jejku, nie przesadzajcie... :/ OGROMNE? POTĘŻNE? uważam, że to WIELKA przesada. A poza tym nie powinny pod ocenę iść aspekty fizyczne modelek. Ma nogi jakie ma (sama też mam z tym problem), ale ważne, że zgrabne ;) Przyzwyczailiście się do oglądania chudzin w tap madl i na wybiegach i macie teraz jakiś wyidealizowany obraz rzeczywistości ;)

Co do zdjęcia, mi się podoba tak jak i pozostałe z setu. Fajne światło na tło dodające trójwymiarowości. Poza i mina też mi się podoba. Oraz dobra obróbka i ładne wygładzenie skóry. Przyczepiłabym się jedynie, że kolor na nogach różni się od koloru reszty ciała. Ale tak to już jest i trzeba tego pilnować.

pilon
16-10-2011, 17:30
Ps. Marika, nie mówiłem, że modelka ma potężne nogi, tylko, że nogi WYSZŁY potężnie, po prostu są ujęte w niekorzystnym skręcie... Szczególnie prawa łydka modelki - jest na zdjęciu niewiele węższa od twarzy, a to niestety rozchwiewa proporcje... Można było nogi korzystniej ustawić i poświecić, ot, tyle... Nie chcę być uszczypliwy, ale Ty pierwsza napisałaś jakie modelka MA nogi, a nie jak WYSZŁY i jakie się WYDAJĄ być przez światło ;) :D Oczywiście mówię to z uśmiechem, a nie jako przytyk ;)

jaMarika
16-10-2011, 17:42
Kuba, wiem, zauważyłam, że oboje napisaliście, że wyszły, ale ja widzę po tym zdjęciu i po poprzednim, że takie ma i to nie jest wina światła. Owszem światłem można by je wyszczuplić, ale tutaj światło na pewno ich nie pogrubiło. A przyczepiłam się was, bo nie spodobało mi się, że tak wyolbrzymiliście i ten temat poruszyliście, i sama poczułam się dotknięta (uderz w stół...) :razz: No ale nieważne, jakie by nie BYŁY, jakie by nie WYSZŁY, uważam że są ZGRABNE i to jest najważniejsze :D a ja też z przymrużeniem oka pisałam, więc żeby nikomu nie przyszło do głowy się obrażać ;)

zlosnica
16-10-2011, 20:23
Stylizacja nóg zabiła to zdjęcie :) Modelka widać, że do najwyższych nie należy, a jeszcze buty do kostki w ten sposób zabudowane spotęgowały wrażenie złych proporcji i tej masywności :) Już bym wolała żeby dziewczę stopy miało gołe :) a jeśli już buty to stanowczo jakieś delikatne szpilki wysokie :)

Patryk Olczyk
16-10-2011, 20:25
Mnie się strasznie podoba :) ładnie zaswiecone !

stock
16-10-2011, 22:03
ogólnie stylizacja jakas kiepska wyszła, ramionko chudziuteńkie, korpus szaleńczo potężny, o nogach już napisano że niekorzystnie poświecone. Bierz modelkę raz jeszcze, wbijaj w szpilki i dawaj tu nowe nóżki :)

Bonzo
16-10-2011, 22:59
jaMarika i tak trzymać ;) nogi ma fajne i tyle :D a twoje z chęcią uwiecznie na zdjęciu ;)

P.S.
Modelka ma ponad 170cm wzrostu i bardzo proszę o napisanie jak byście zaświecili żeby było dobrze np pokazać na diagramach które są dostępne w sieci , bo tak to można sobie pogdybać jedynie ;)

czarekk
17-10-2011, 09:31
mnie sie podoba. Fajne światło i kolorki no i modelka

Szauna
17-10-2011, 12:14
Piekne światło. Z nogami faktycznie jest coś nie tak, choć są bardzo zgrabne. Zupelnie jakby byly zakłócone proporcje - nogi bliżej, góra wyżej. Może te masywne buty dodają nodze wielkości?