Zobacz pełną wersję : Żeby nie dać zapomnieć...
Archibald
15-10-2011, 00:31
...całkiem o sobie ;-)
Tutaj trzy,
Pozdrawiam :)
Tomek Konopka
15-10-2011, 01:51
byłem i oglądałem na blogu :) super, czekaj czekaj jeszcze troszkę to Cię nie dopuszczą nawet do monitora :wink: na dodatek Maja jak zrobi 1 zdjęcie D700 to już masz po nim :)
Archibald
15-10-2011, 14:20
Że 700-tka tylko jedno zdjęcie wytrzyma?.. ;-)
Dzięki za słówko Tomeczku :-)
Super, bardzo mi się podoba. Jak ogólnie nie przepadam za takimi zdjęciami, to do Twoich wątków zawsze chętnie zaglądam :)
PS - jakie szkiełko?
Uwielbiam twoje zdjęcia bo pomimo tego, iż pokazują to czego jest już cała masa, te twoje są takie prawdziwe i głębokie. Są takie oczywiste, kadry, kolory, ale jednocześnie całkowicie niepowtarzalne. Super @!
Archibald
16-10-2011, 11:44
Dzięki Wam śliczne :-)
...jakie szkiełko?
Wszystko N50/1,4G na pełnej dziurze na D700 :-)
Benny_Bennasi
16-10-2011, 14:35
Zadreptałem na bloga i... kurde fajoskie :) dobre strzały sóry :)
Tomek Konopka
16-10-2011, 22:48
Że 700-tka tylko jedno zdjęcie wytrzyma?.. ;-)
że się za bardzo spodoba :)
Ja dzisiaj już byłam na blogu i oglądałam te zdjęcia. Zawsze się uśmiecham, gdy oglądam Twoje zdjęcia :D Są wesołe i bardzo naturalne. A córcia to ma oko! I bardzo dobrze kadruje :D
Niedługo będziesz mógł spokojnie iść na emeryturę bo widać że godna następczyni Ci rośnie :D
trochę dziwny kadr na dwójce ;-)
Archibald
16-10-2011, 23:24
Dzięki Wam bardzo, szczególnie w imieniu Majki ;-) Fakt, mogę powoli odkładać broń, ale liczę na godną następczynię ;-)
trochę dziwny kadr na dwójce ;-)
Mam dokładnie wprost przeciwne zdanie ;-)
Archibald
16-10-2011, 23:32
Wiem ;-)
SADPUNK44
18-10-2011, 01:17
Byłem, widziałem, bardzo lubię!
:mrgreen:
Archibald
18-10-2011, 14:13
zazdroszczę córci że dzierży b.dobry sprzęt i w dodatku dobrze sobie z nim radzi :)
zdjęcia jak zwykle piękne...
miecio_oo
20-10-2011, 20:05
Jestem pewien, że nikt tutaj raczej Cię nie zapomni :-)
Twoje zdjęcia się podobaj jak zawsze a Majki jeszcze bardziej :-)
Pozdrawiam
To ze zdmuchiwanym listkiem, super :)
Pozdrawiam
Rafal
Archibald
23-10-2011, 19:35
Dzięki, dzięki :-)
To ze zdmuchiwanym listkiem, super :)
Tu mnie poważnie zaskoczył AF-C z jakże wolną 50/1,4G - taki wolny słoik, a zdążył ;-)
Może autor się nie obrazi..., ale przeglądając zdjęcia na blogu trafiłem nagle na:
.. wybuchło mi sie śmiechem, co spowodowało dziwne spojrzenia nie zorientowanych w temacie którzy byli wokół.
Archibald
24-10-2011, 17:40
Autor to moja czteroletnia córka, raczej się nie obrazi ;-)
...a model... czy raczej podmiot zdjęcia... no nie wiem... :-P ;-)
córa lubi fotografię a tata... ;p
Archibald
24-10-2011, 21:59
O patrz, w takiej sytuacji kto to się pojawił z komentarzem :-P
jeśli chodzi o zdjęcia to mnie się podobywują -odważne kadry z dużą ilością powietrza, światło i przede wszystkim widać pasję :)
tylko na ostatniej niebo trochę pojechane :P
Archibald
25-10-2011, 15:26
Dziękuję Ci dobry człowieku za wypowiedź :-P ;-)
Jak obejrzałem zdjęcia, to pomyślałem, że klasa... ale potem we wpisie są zdjęcia Mai i chyba nie trzeba dodawać, że są lepsze niż Twoje? ;)
rewelacyjne doświadczenie zobaczyć jak dziecko patrzy :)
Twoje zdjęcia Archibald, też fajne ;)
Fajne... A Pani Fotograf biegała z 35/1.8, dobrze widzę?
W klimacie, jak zwykle. Dobre, jak zwykle.
Archibald
25-10-2011, 21:59
He he, jakby to nie była moja córka to poczułbym ukłucie zazdrości w sercu :-P
Dzięki Wam za komentarze, głównie w imieniu Majki ;-)
Piękne światło w kadrach połapane :-) i mówię to o ogóle zdjęć blogowo-forumowych :-) całość bardzo się podoba :-)
P.S
Po dzisiejszej rozmowie telef. i po obejrzeniu zdjęć na blogu proponuję Ci abyś Majkę zaczął zabierać w przyszłym roku na zlecenia to cię odciąży w twej robocie, będziesz miał więcej czasu a i Mirka będzie patrzyła na ciebie "łaskawszym" wzrokiem :mrgreen: a za dwa lata Szymek cię wspomoże i rodzinny biznes jak znalazł... :-)
P.S II
...i życzę aby doba miała 48 godz. :mrgreen: :-)
Archibald
25-10-2011, 22:54
Dzięki, dzięki, faktycznie trzeba imperium fotograficzne zbudować, taki foto-klan Struków :mrgreen:
Dzięki, dzięki, faktycznie trzeba imperium fotograficzne zbudować, taki foto-klan Struków :mrgreen:
W dobrym kierunku podążasz...:mrgreen: a ja Wam torby będę nosił... :-D
Niesamowicie pogodna seria :) Dzieciaki górą :) Córcia ma wrodzony talent, powstal swietny reportaż. Kurczę, ja nie mam odwagi dać sprzętu moim.
Archibald
27-10-2011, 22:45
Dzięki :) Nie ma czego się bać, i tak prędzej czy później dzieciaki same sięgną po sprzęt, a tak przynajmniej wpajam im jako takie poszanowanie tegoż sprzętu ;)
Pzdr.