Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Światłem ozłocona...
... .
Aby nie mówiono, że jeżdżę z Ostrym tylko po to, aby mu bliki odganiać i statyw nosić, to i u mnie na karcie trochę świetlistego poranka się zarejestrowało.
Jak dla mnie sokolicka platforma średnio łaskawa jest.
Trzecie podejście dopiero pozwoliło oko i duszę nacieszyć.
A, że niestety kilometrów mam trochę więcej niż Michał, to i rzadziej tam bywam. Jak na razie wynik 2:1 dla Rudaw, ale walka ciągle trwa... ;).
*** Zapraszam ***
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/10/ddc83494da953d70-2.jpg
źródło (http://www.fotosik.pl)
*** Dziękuję ***
Bartekkw
14-10-2011, 18:37
No i pięknie jest....gratki
krzysztofz24
14-10-2011, 18:43
Ty i Ostry powinniscie miec zakaz;-) wstawiania takich fot...bo reszta, lacznie ze mna, moze czuc sie nieco stlamszona patrzac na swoje zdjecia;-):-).
A wracajac do foty, to gitarka. Oprocz super zlapanego swiatla i mgiel, bardzo dobrze w kadrze umiesciles ta grupke drzew gdzie pada snop swiatla.
Bardzo ładne - kompozycja i swiatło.
RobertSoul
14-10-2011, 19:51
extra ! ;)
Paweł nic nie stoi na przeszkodzie byś mnie po drodze zabierał :P zawsze to taniej z kosztami wyniesie :P dla takich widoków chyba warto przejechać te kilkaset km prawda ?
extra ! ;)
Paweł nic nie stoi na przeszkodzie byś mnie po drodze zabierał :P zawsze to taniej z kosztami wyniesie :P dla takich widoków chyba warto przejechać te kilkaset km prawda ?
Pewnie, że warto ;).
Ile to ja już kilometrów przejechałem ;). Nawet nie liczę :). Ale zawsze warto jest. Czy się uda coś ciekawego na karcie zarejestrować, czy nie, to już zupełnie inna sprawa. Taki poranek w doborowym towarzystwie - bezcenny :).
Jeżeli będziesz miał ochotę, to następnym razem dam Ci znać :).
Nikonozaur
14-10-2011, 20:08
Rzekłbym klasyka w dobrym wydaniu. ;)
RobertSoul
14-10-2011, 20:10
jeśli będzie to na weekend to się piszę ;) jutro sie wybieram w Kotline Kłodzką zobaczymy co tam sie da "ustrzelić" ciekawego...
eee....................... szczena na podłodze :) naprawdę super ujęcie.
Patryk Olczyk
14-10-2011, 21:32
Marzy mi sie taki kadr !
Pablo 77
14-10-2011, 21:54
extra ! ;)
Pawle jeśli jeszcze po drodze zajedziesz po mnie do Sztumu to się nie pogniewam :mrgreen:
Bardzo dobre zdjęcie :)
maniak666
14-10-2011, 22:02
Pięknie.
I jak u Michała-woda też jest...
Pięknie...
No stary... Dla mnie to istota fotografii... przypadek i człowiek który znalazł się w odpowiednim miejscu i porze... i... zobaczył to co mógł pokazać innym... zrobił to!!! Chwała Ci za to :) Gratuluję!!! Kapitalna fotografia!!! Szacun...
Oczywiście wytrwałość miała też tutaj swoją zasługę!
Rzekłbym klasyka w dobrym wydaniu. ;)
Dobrze napisane :)
Piękne pokazane światło, pracuje jako całość a jednocześnie detal na niej ma fantastyczną jakość, gatulacje.
Nic nie ujmując Ostremu, Twój kadr z tego miejsca widzi mi się bardziej, może dzięki dłuższej lufie, która ograniczyła liczbę widocznych tam zazwyczaj zabudowań i słupów (średniej urody) do minimum. Podoba mi się też taka złocista, soczysta obróbka.
A comam tutaj powiedziec...klasyka sama wsobie....z ostrym pod reke chodzicie:D
Coś niebywałego!!! Mocny kandydat na "THE BEST 2011". Uwaga. W zeszłym roku też tak napisałem i praca wygrała... :grin:
gadzeciarz
16-10-2011, 15:55
Wygląda jak ilustracja do jakieś pięknej baśni. Zdjęcie wprost bajeczne.
kronos28
16-10-2011, 17:20
nooo powiem że ostatnio mało kadrów jest w stanie wyrwać mnie z kapci ale... :shock: naprawdę gratulacje - mistrzowska robota, genialny moment, kadr, miejscówka i obróbka... Na papier (wieeeelki format!) i na ścianę!
Za dyźkiem - CZAD!
C U D N I E :)
Pozdrawiam.