Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jesienna impresja
Bartekkw
13-10-2011, 21:27
Zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img708.imageshack.us/img708/5393/droga1n.jpg)
ostrytux
13-10-2011, 21:32
Przyjemnie ciepła fotografia.
Co do kadru i ciepłoty się zgodzę, natomiast dziwne wrażenie sprawia "korespondencja" brzozy i szczytów kępy drzew po prawej z tłem.
Paablitos
13-10-2011, 21:57
Co do kadru i ciepłoty się zgodzę, natomiast dziwne wrażenie sprawia "korespondencja" brzozy i szczytów kępy drzew po prawej z tłem.
MZ to sprawka wyciagania z cienia... ciezko bylo;).
ostrytux
13-10-2011, 22:00
MZ to sprawka wyciagania z cienia... ciezko bylo;).
W żadnym wypadku nie zamierzam bronić Bartka, niemniej z skądinąd wiem że czasem małe elementy zwłaszcza ciemnie na takim tle jak tu mogą tak wyglądać :)
W żadnym wypadku nie zamierzam bronić Bartka, niemniej z skądinąd wiem że czasem małe elementy zwłaszcza ciemnie na takim tle jak tu mogą tak wyglądać :)
Nie wątpię, jednak trochę psuje to odbiór całości... Niewykluczone, że powodem tego może byc nawet drżenie liści?
ostrytux
13-10-2011, 22:09
Nie wątpię, jednak trochę psuje to odbiór całości...
Niewątpliwie rzuca się w oczy :)
Paablitos
13-10-2011, 22:10
Ja skupilem sie raczej na brzozach... Na tym tle.. coz znamy te problemy z DR.
Bartekkw
13-10-2011, 22:25
Hmmm....fot był robiony dość późno, z ręki i z wysokim iso...wyciągania nie było, no ale jak widać mogą być drobne uwagi ;)
Poza ramką, której czepiam się programowo ;) Chyba nieco przeciągnięte są kolory, ale kadr bardzo przyjemny :)
krzysztofz24
14-10-2011, 11:31
O, tu mamy wiecej drogowego zawijasa;-). Bardzo dobrze zbudowany kadr z wykorzystaniem drogi. Kolory widac ze podkrecone, ale pasuje mi tu taka jesienno-czerwonawa tonacja. Powiedzialbym, ze kolorystyka na tym zdjeciu jest spojna. Kolory lisci na drzewach bardzo dobrze wspolgraja z kolorem nieba.
borregaard
14-10-2011, 13:16
Lekko przesaturowane,a i droga mogłaby nie być jagodowa...;)