Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Beztroskie gołębice
Motorniczy
11-10-2011, 19:12
http://img543.imageshack.us/img543/7162/babcieobokkina2forum.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/543/babcieobokkina2forum.jpg/)
.
Canon EOS 600, Fuji Superia 400
Pozdrawiam:)
Kolejna odsłona z tymi paniami, i kolejne świetne, klimatyczne zdjęcie.
Ps. czyżbyś nabył odpowiedni skaner :wink:
jacek.gold
11-10-2011, 19:22
:)
Motorniczy
11-10-2011, 19:28
Kolejna odsłona z tymi paniami, i kolejne świetne, klimatyczne zdjęcie.
Ps. czyżbyś nabył odpowiedni skaner :wink:
Mam okazje nabyc Coolscan IV ED , ktory wlasnie sprawdzam, zastanawiam sie :)
Bardzo fajne, pogodne zdjęcie.
Bardzo fajne, pogodne zdjęcie.
Zgadzam się. To jakiś tilt??? Bo dziwnie (przez to ciekawie) rozkłada się GO.
Motorniczy
12-10-2011, 11:56
Zgadzam się. To jakiś tilt??? Bo dziwnie (przez to ciekawie) rozkłada się GO.
Nie , to nie jest tilt.
To co to jest, w takim razie? Bo na pewno nie GO obiektywu. Te nieostrości psują mi obraz całości. Chyba nie są zamierzone?
Motorniczy
13-10-2011, 13:03
To co to jest, w takim razie? Bo na pewno nie GO obiektywu. Te nieostrości psują mi obraz całości. Chyba nie są zamierzone?
Zawsze zamierzam.
Fajne zdjęcie które zostało zniszczone Photoshopem lub czymś...
Hej
Motorniczy
17-10-2011, 14:38
To najwazniejsze.
Jedno z ciekawszych zdjęć jakie ostatnio widziałem na forum. Przeszkadza ciut za mocne rozmycie w centrum u dołu. Ale poza tym - wraz z tytułem - bardzo interesująca praca. Szkoda, że gołębie typowe, a nie jakieś popielate hodowlane, łagodnością i nastrojem zbliżone do bohaterek. Byłoby pewnie genialnie wówczas.
Motorniczy
18-10-2011, 08:46
Jedno z ciekawszych zdjęć jakie ostatnio widziałem na forum. Przeszkadza ciut za mocne rozmycie w centrum u dołu. Ale poza tym - wraz z tytułem - bardzo interesująca praca. Szkoda, że gołębie typowe, a nie jakieś popielate hodowlane, łagodnością i nastrojem zbliżone do bohaterek. Byłoby pewnie genialnie wówczas.
Mnie tez troche przeszkadza to zbyt mocne rozmycie u dolu a golebie niestety w Lodzi sa brudne , ciemne :) To nie to co w Krakowie . Pozdro i dzieki
ładniusie paniusie :)
podoba mi się, choć (jak wspomnieli koledzy wcześniej) ciut za dużo rozmycia
ładniusie paniusie :)
podoba mi się, choć (jak wspomnieli koledzy wcześniej) ciut za dużo rozmycia
Dużo, niedużo... pal sześć, ale te rozmycia są strasznie "niekonsekwentne", przypadkowe, jakby powstały na skutek jakichś zabrudzeń. Dlatego mocno zdziwiły mnie wyjaśnienia autora, że to zamierzone. Poza tym... podziękowania dla Motorniczego za wyłowienie takich perełek mojego rodzinnego miasta. :-)
Motorniczy
21-10-2011, 20:17
Dużo, niedużo... pal sześć, ale te rozmycia są strasznie "niekonsekwentne", przypadkowe, jakby powstały na skutek jakichś zabrudzeń. Dlatego mocno zdziwiły mnie wyjaśnienia autora, że to zamierzone. Poza tym... podziękowania dla Motorniczego za wyłowienie takich perełek mojego rodzinnego miasta. :-)
Taki eksperyment , co ja poradze :) a co do miasta to prosze bardzo ale nie licz na wiecej bo mnie sie odechciewa.. i zreszta to stare dzieje z przed 12-14 lat bodajze, nie pamietam juz. Pozdrawiam
p.s.
o, to moj 2000 post :)
o, to moj 2000 post :)
Zdjęcia rób, nie gadaj! ;)
Motorniczy
22-10-2011, 18:58
Zdjęcia rób, nie gadaj! ;)
oj tam , dzis robilem od 9 do 17 bez przerwy i dopiero co usiadlem :P
Psycholog
26-10-2011, 15:37
Niezły kadr. Niestety ten blur wygląda sztucznie.