Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Takie odo dziś mnie spotkało
shadowArt
14-02-2007, 12:23
"Centralność" kadru zamierzona w kwestii pokazania perspektywy :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://arturs.go3.pl/foto/inne/cfaniak.jpg)
piekne ... futerko:)
ladnie zapozowala, masz cos innego z sesji to dawaj
Świetne, bardzo mi sie podoba, Fajny model :)
Nastepne beda po wymazaniu smyczy w szopie ;)
Rany julek! Nie bała się? :shock: Przecież to było robione na dość szerokim kącie.
Zdjęcie czaderskie! Czym ją zwabiłeś? Orzeszkami?
Bliskie spotkania III stopnia. Zajefajne. Nawet rude drzewa po bokach w tle fajnie grają z futerkiem. A, no i gwoździ w grzbiecie nie widać ;)
a jak toto gapi się w obiektyw :) Kokietka??? Świetne foto :)
december
14-02-2007, 14:47
bombka :) fajna wiewióra i perspektywa
cudne:) a jaki pyszczek i pazurki!
shadowArt
14-02-2007, 15:20
Sesji jako takiej nie było... stąd tylko jedna fota.
Wiewiór rzecz jasna nie tresowany, nie przybity gwoździem do podłoża, nie wymazałem smyczy :)
Jak to w taki bury dzień, ciemno, szaro a moje 18-70 troszki ciemne jest.
Co do tegoczy się bała czy nie - to warszawskie łazienki, dzisiejszego poranka. Jak wiadomo, w łazienkach wiewiórki są cwane i oswojone nieco z ludźmi. Fakt iż jesienią (czyt. dopóki nie było sniegu) większość spacerowiczów karmiła orzeszkami wszelkie stworzenie w parku wpłynął na to, że rude są nieco zainteresowane prawie każdym przechodzącym. Jeśli tylko człowiek się zatrzyma lub przykucnie - od razu przybiega jakaś ruda i się przygląda. Niektóre wspinają sie nawet na ramię (osobiście doświadczyłem). Niestety każdy "nieoczekiwany" ruch (np. klik migawki) powoduje, że jednak płoszą się dość szybko.
Tego modela(modelki) nie wabiłem niczym. Przechodziłem, nie zwracając szczególnej uwagi na nią, ale jak wybiegła na przeciw mnie i zaczęła sie przyglądać - postanowiłem postawić aparart przy ziemi i strzelić kilka fotek.
zkrzysztof
14-02-2007, 16:06
Ładny wiewiór.:-D
Dla mnie bomba :) Swietnie wyszlo.
D_Z_I_A_D_E_K
14-02-2007, 18:03
Czym ją zwabiłeś? Orzeszkami?
urokiem :)
a może ona jest wypchana?:-D
Jak dla mnie G-E-N-I-A-L-N-E!
P.S. W ogóle nie zgadłbym, że zrobiłeś to KIT-em 18-70.
Megazordon
14-02-2007, 22:49
Dobre :)
Świetne foto!
No i przypomniałam sobie jak wygląda śnieg...
a może ona jest wypchana?:-D
Albo wsciekla :/
Ale foto pierwsza klasa, tu nie ma co gadac.
pogratulowac spotkania :D
shadowArt
15-02-2007, 11:57
Dziękuję wszystkim za tyle miłych słów.
Dziś udało się zrobić sesję z ciekawskim rudym, więc jak znajdę czas to obrobie i wrzucę :)
super ci to wyszło
pzdr
----------
Albo Do Focenia Macie Zwierzęta Wynajęte Z Cyrku Albo Macie Szczęście Do Takiego Pozowania Przez Te Zwięrzątka