Zobacz pełną wersję : Makrofotografia i nie tylko pbl.
iGrzegorz
07-10-2011, 14:43
Witam serdecznie forumowiczów.
Chciałbym Was gorąco zaprosić na mój photoblog, na którym szczególnie będę wrzucał makrofotografię, ale oczywiście nie tylko. Mam nadzieję, że zdjęcia się spodobają, bo to nie są jakieś profesjonalne pstryki, jak na razie zaczynam zabawę fotografią (tylko 2 lata doświadczenia )
URL PHOTOBLOG (http://www.photoblog.pl/dejavu96/)
Pozdrawiam Was i z góry dziękuje za odwiedziny, mile widziane komentarze. Pozdrawiam jeszcze raz iGrzegorz.
jacek.gold
07-10-2011, 14:45
nie tak się prezentuje zdjęcia
grafika fatalna
nie tak się prezentuje zdjęcia
A masz jakąś jedną uniwersalną metodę? :wink:
Jeśli masz, to może ją opisz. Kolega pewnie z uwagą to przeczyta.
jacek.gold
07-10-2011, 14:58
A masz jakąś jedną uniwersalną metodę? :wink:
Jeśli masz, to może ją opisz. Kolega pewnie z uwagą to przeczyta.
otóż mój szanowny zielony kolego zazwyczaj robiło się tak:
wybieramy właściwy dział
wybieramy dobre zdjęcia które chcemy zaprezentować
dodajemy numerki ewentualnie opis
zapraszamy do obejrzenia pozostałych na bloga
tak jakoś mi się tu utarło z prezentacją zdjęć
Jeśli to mają być zdjęcia prezentowane i poddawane ocenie na forum, to masz rację. Ale to jednak nie wyczerpuje zagadnienia. Nikt nikomu nie zabrania prowadzenia blogów. Prawda?
iGrzegorz
07-10-2011, 15:10
No to dziękuje, pewnie za jakiś czas tak zrobię, a na razie na początek chciałem tylko zwrócić Waszą uwagę. :)
Jak będę miał coś więcej zdjęć to na 100% wrzucę, a ze względu, że na razie pogoda nie dopisuje i chyba przed zimą będzie z nią
bardzo ciężko to będę wrzucał na fbl moje prace, które zrobiłem przez ostatnie 4 miesiące. :)
grafika fatalna
może i tak, ale przecież nie chodzi o grafikę tylko o zdjęcia co nie ? :)
a tak na marginesie to mój początek i każdy pewnie uczył się na swoich błędach. ;)
jacek.gold
07-10-2011, 15:16
Prawda?
prawda
może i tak, ale przecież nie chodzi o grafikę tylko o zdjęcia co nie ? :smile:
a tak na marginesie to mój początek i każdy pewnie uczył się na swoich błędach. :wink:
podałeś do oceny bloga więc oceniam bloga
zechcesz zaprezentować nam swoje zdjęcia to zrób tak jak napisałem powyżej i pewnie będzie więcej chętnych do ich obejrzenia
iGrzegorz
07-10-2011, 15:18
Jak na razie mam chyba 4 zdjęcia - moim zdaniem - dobre makro, a tak to kwiatki i nie wiem pod jaki dział to wrzucić.
Czy też pod makro czy może pod jakiś inny. :)
Sendilkelm
07-10-2011, 15:31
Jak na razie mam chyba 4 zdjęcia - moim zdaniem - dobre makro, a tak to kwiatki i nie wiem pod jaki dział to wrzucić.
Czy też pod makro czy może pod jakiś inny. :)
Jeszcze istnieje taki dział jak przyroda.
http://forum.nikoniarze.pl/forumdisplay.php?f=24
Zalozo sobie bloga na blogspot.com masz tam do wyboru mnostwo szablonow, do tego kazdy mozna edytowac i dopasowac pod siebie.
Ten, ktorego uzywasz to bieda dla dzieciakow, ktore chca tylko wrzucac foty do netu.
iGrzegorz
09-10-2011, 15:07
Dziękuje Ci qualin, na pewno skorzystam z Twojej rady :)
iGrzegorz
09-10-2011, 16:03
Zalozo sobie bloga na blogspot.com masz tam do wyboru mnostwo szablonow, do tego kazdy mozna edytowac i dopasowac pod siebie.
Ten, ktorego uzywasz to bieda dla dzieciakow, ktore chca tylko wrzucac foty do netu.
http://grzegorzsmaga.blogspot.com/ jak na razie tylko szablon, za jakiś czas wrzucę pierwsze zdjęcia.
Dziękuje Ci za pomysł :D
Z czcionkami to pojechałeś. Serwer się zmienił, ale strona nadal wygląda "dziecinnie".
iGrzegorz
10-10-2011, 09:02
a z takimi czcionkami jak teraz ?
Czcionki już lepiej, ale co to jest:
Grzegorz Smaga Photography
Kraków, Małoposkie, Poland
?
Zmień to czym prędzej, bo jak Cię ekonet prześwięci, to Cię sprawdzenie pisowni w przeglądarce nie uratuje :-P
iGrzegorz
10-10-2011, 09:12
To znaczy ? w jakim sensie prześwięci ?