Zobacz pełną wersję : Kurs photoshopa na płytce..
Czy ktoś korzystał z kursu obsługi photoshopa na płycie DVD, np. kupionego na allegro?
Czy to jest coś warte? Gdzie najlepiej nauczyć się podstawowej obsługi tego programu?
Ale tych kursów to prawie tyle co gwiazd na niebie. O który chodzi ???
A nie prościej i szybciej znaleźć coś w Sieci i zapytać na Forum podając linka do rzeczonego kursu?
Ja miałem z Allegro kilka różnych kursów Photoshop - a, bo kolega namiętnie kupował. Niektóre były ordynarnie zerżnięte z Sieci, niektóre przygotowane, ale z tych ostatnich większość i tak była do kitu.
Pozdrawiam,
Ritter
Ale tych kursów to prawie tyle co gwiazd na niebie. O który chodzi ???
Nie miałam na mysli żadnego konkretnego. Może któryś możecie polecić???
Gregor174
10-10-2011, 12:07
Czy ktoś korzystał z kursu obsługi photoshopa na płycie DVD, np. kupionego na allegro?
Czy to jest coś warte? Gdzie najlepiej nauczyć się podstawowej obsługi tego programu?
Mz latwiej i przyjemniej mozna zapoznawac sie z ps korzystajac z roznego rodzaju tutoriali dostepnych w sieci ,gdzie krok po kroku mozna sobie zobaczyc jak osiagnac dany efekt ,a przy okazji googlowanie pocwiczyc.
Polecam to
http://www.youtube.com/results?search_query=Gavtrain+Gavin+Hoey+Photoshop +tutorials&aq=f
Przyzwoite są tutki dodawane do Digital Camera Polska (sama gazeta jest jeszcze lepsza). Od listopada ma być dwumiesięcznik Photoshop Polska. A jak znasz angielski to Lynda.com robi niezłe kursy na płytkach.
greg2804
10-10-2011, 20:21
nie kupuj kursów szkoda kasy. Wchodzisz na google.pl wpisujesz photoshop tutoriale i masz 10000000 stron. ja kupowałem kursy nawet zapisałem się na 1 i nic to nie dało sam sukałem w necie ćwiczyłem i jakoś sobie radze