Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pionowo i bez swiatla.....
Ostatni dzien kilkudniowego pleneru z Harbem, Wrzesien 2010........
Spadam na dwa tygodnie do Polandy, licze na te wasza "Jesien";)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/511/dsc6244.jpg/)
Faktycznie, szkoda, że światła brakuje :( Kadrowo mi brakuje trochę z lewej, ale ja tam się wypowiadać nie powinienem ;) Generalnie dopracowane (w Twoim stylu) :)
Mnie tu w ogole swiatla nie brakuje.
Może oczyściłbym trochę ten kadr.
Podoba się!
Mnie tu w ogole swiatla nie brakuje.
Może oczyściłbym trochę ten kadr.
Podoba się!
...dokładnie się pod kolegą podpiszę.
Ale z czego byscie oczyscili, bo jezeli z tych skal po prawej to sie nie zgodze, juz wystemplowalem kilka skalek i tak zostaje:D
moze dociałbym centymetr dołu a moze nie - podoba sie, ale poziomy z tego miejsca są lepsze :)
ps. tak Grzes te skałki dla higieny ujecia mozna by było wywslić
ps. tak Grzes te skałki dla higieny ujecia mozna by było wywslić
Ale Janusz pomysl jak by wygladalo gdybym wywali te skalki z prawej a zostawil te z lewej, zrobi si epusto i kadr nie bedzie zamkniety.......sprawdzalem.....
A zreszta zdjecie jak zdjecie....beda lepsze:D
W tym kadrze jest tak dużo ładnego, że szkoda, żeby jakieś tam skałki przyciągały wzrok;)
W tym kadrze jest tak dużo ładnego, że szkoda, żeby jakieś tam skałki przyciągały wzrok;)
też tak uwazam, ale też bywam uparty :) bo tak juz jest ze kazdy z nas ma swoja wizję
też tak uwazam, ale też bywam uparty :) bo tak juz jest ze kazdy z nas ma swoja wizję
:D dziekuje za zrozumienie:D
Lubię pionowe kadry w krajobrazie i ten też mi się podoba :).
Światła faktycznie trochę brakuje, ale za to jakie fajowe niebo :shock:.
Idealne pod "treściwe" BW. Spróbuj i zobacz. Jak dla mnie zdecydowanie ciekawiej się prezentuje ;).
A skałka hmm..., chyba jednak też bym się jej pozbył. Troszkę zbyt mało jej jest i lekko wzrok rozprasza ;).
Nikonozaur
03-10-2011, 22:12
W tytule jest dokładny opis zdjęcia. ;)
Myślę, że sugestia Pawła o BW jest bardzo dobra.