Zobacz pełną wersję : Dzień chłopaka!!!
Na niespełna godzinę przed zakończeniem - życzę Wam Chłopcy wszystkiego naj naj i NAJ (nawet jeśli macie już WSZYSTKO naj :mrgreen:).
Dużo uśmiechu, mniej złości, złośliwości i ciętości na forumowych kolegów (i koleżanki) ;)).
Najlepszego! 8-)
Tego życzyłam ja - AgaPe - i jak śmiem przypuszczać - reszta forumowych "puchów marnych". ;)
PS. mam nadzieję, że nie powieliłam wątku. ;)
velaskez
30-09-2011, 23:34
Dzięki :D
Megazordon
30-09-2011, 23:45
To ja również podziękuję. I tak od razu, przy okazji pożyczę na zaś Wszystkiego najlepszego w przód z okazji 8 marca.
Psychotrop
30-09-2011, 23:53
swojemu już pewnie Aga życzyłaś, a innych się nie czepiaj, no zostaw ich ichniejszym kobietom ;)
OK - zostawiam. (liczę na nie) :razz:
Ja też zdążyłam :D Najlepszego dla wszystkich chłopców! :D
Ja też zdążyłam :D
Rzutem na taśmę! :D
A za życzenia hercliś dziękujemy. :)
Rzutem na taśmę! :D
Ale to publicznie :D Niepublicznie złożyłam życzenia rano :D
A to plus, plus… duży PLUS. ;)
Najlepszego naszym chłopakom! :D
Wielkie dzięki za pamięć:mrgreen:
Rafał_Sz
01-10-2011, 13:05
Dzię-ku-ję!
:D
kiedy wlasciwie jest dzien chlopaka :D - w Lodzi to ponoc 4.04, niedaleko warszawy (kawalek na poludnie) 6.09 - zalezy od regionu ?? O wczorajszym dowiedzialem sie z radia :) ale dzieki :)
KaleidoStar
01-10-2011, 20:41
Jest podział na Dzień Chłopaka i Dzień Mężczyzny. Ja tam wolę świętować to drugie :P
Swoją drogą irytuje mnie, że płeć brzydka ma aż dwa święta, a my jeno jedno...
kiedy wlasciwie jest dzien chlopaka :D - w Lodzi to ponoc 4.04, niedaleko warszawy (kawalek na poludnie) 6.09 - zalezy od regionu ?? O wczorajszym dowiedzialem sie z radia :) ale dzieki :)
Bo to taka różnica czasu geograficznie jest...
Bo to taka różnica czasu geograficznie jest...
Tak mi się skojarzyło ;) :
KpGAUJOoYys