Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Bezludna wyspa.......
......trafiłem na nią o świcie :-) W końcu zebrałem się i postanowiłem wcześnie wstać :mrgreen: opinie mile widziane :-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/692/dsc1310b.jpg/)
szału nie ma, ale mnie sie podoba, z jedna uwaga przyciąłbym do formatu 16/9 :)
Pstrykałem tam ze 40 min. :-) tak że różne warianty kadrowe przewiduję :mrgreen:
JaroPienza
28-09-2011, 21:35
Pstrykałem tam ze 40 min. :-) tak że różne warianty kadrowe przewiduję :mrgreen:
Ty nie pstrykaj tylko zacznij w końcu zdjęcia robić. A to mi się podoba
Nikonozaur
28-09-2011, 21:53
Motyw przedni jest........
Ty nie pstrykaj tylko zacznij w końcu zdjęcia robić. A to mi się podoba
Miejscówka upatrzona :-) będę tam w weekend wyczekiwał porannych mgieł :-)
Jak dla mnie, za dużo dołu. Przyciąłbym poniżej drzew. Zielonego wystarczyłoby ze dwa centymetry. No, ale to moja opinia.
Motyw przedni jest........
To samo chciałem powiedziec...
Bartekkw
28-09-2011, 23:03
dobrze jest - zielsko fajnie wyszło ;)
Idealne pod gwiazdki :) Gdzie to?
dobrze jest - zielsko fajnie wyszło ;)
Ja za Bartkiem dodając, że światełko należy do tej przyjemnej odmiany ;).
Idealne pod gwiazdki :) Gdzie to?
Jadąc od Bydgoszczy w stronę Świecia w Trzeciewcu w lewo, 200 m za przejazdem kolejowym w Kotomierzu :-)
Nie wygląda to źle, ale może mniej dołu....
Jadąc od Bydgoszczy w stronę Świecia w Trzeciewcu w lewo, 200 m za przejazdem kolejowym w Kotomierzu :-)
Aż 53 km z Torunia :( Nie masz czegoś równie fajnego po "właściwej stronie Wisły"? :)
Aż 53 km z Torunia :( Nie masz czegoś równie fajnego po "właściwej stronie Wisły"? :)
Ja mam ponad 100 km od domu, ale jestem tam często u rodzinki :-) nie znam innego podobnego miejsca gdzieś bliżej Ciebie :-)
Mogłeś deko wyżej skadrować, ale ogólnie daje radę.
Hmm... To taka droga w kapuscie :) A tak serio... Przyjemne zdjecie, ladne, cieple swiatlo. Podoba sie.