Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Sylwia
tataromka
25-09-2011, 21:33
Prosze o komentarze
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img202.imageshack.us/img202/7457/dsc02447crop.jpg)
To moja druga proba z modelka. Bede wdzieczny za opinie.
Co ja bym inaczej zrobił?
Twarz dla mnie za dużo cieni.
tataromka
25-09-2011, 22:56
racja.. pod oczami przydalo by sie cos zrobic
Dziwne zdjęcie :wink:
Dziewczyna ubrana jak na randkę a w tle zarośla,płot, stare "cmentarne" schody.
Niech kobietka pokaże emocje. Zdenerwuj ją następnym razem :) albo rozśmiesz.
Klimat na planie sesji zależy także od Ciebie ale dobra modelka to już krok do przodu :)
Pozdrawiam
tataromka
25-09-2011, 23:04
rozni ludzie - rozne miejsca na randki :D dziewczyna pierwszy raz pozowala, byla z chlopakiem i ubrala sie "pod niego" bo to świeży zwiazek ;)
:)
Następnym razem bierz chłopaka na plan + dziewczynę.Może rozluźni ją :)
tataromka
26-09-2011, 22:42
a moze jeszcze ktos o wadach i zaletach powyzszego zdjecia??
Ciut szarawo imo, no i te cienie pod oczami to tez mi się rzuciło w oczy.
nathaniel
27-09-2011, 01:32
Zalet żadnych nie ma, w sumie nawet nie wiem dlaczego pokazujesz te zdjęcie. Co Ci się w nim podoba?
matt0312
27-09-2011, 18:35
Zalet żadnych nie ma, w sumie nawet nie wiem dlaczego pokazujesz te zdjęcie. Co Ci się w nim podoba?
Mnie się poboba bardzo, a ty jak nie umiesz robić zdjęć to się nie odzywaj cfffaniaczku. Taki specjalista a sam robi fotki jak moja cioca cyfrówką.
Nie wiem czego ty chcesz w portrecie aby zdjęcie było ciekawe... ??
-może mamy posadzić drzewa które będą rosnąć kilka lat a później je podpalmy i będzie ładny efekt
- a może kosmici?? co powiesz?? zadzwoń do nich i napisz niech się pojawią na portrecie, może ci się będzie podobać
-albo też Bronek z żoną w krzakach ?
Zamiast Nathaniel powinieneś się nazywać NATANEK :D
Mnie się poboba bardzo, a ty jak nie umiesz robić zdjęć to się nie odzywaj cfffaniaczku. Taki specjalista a sam robi fotki jak moja cioca cyfrówką.
Zapraszam na miesięczny odpoczynek od forum.
Miłego dnia.
(po tym, co dopisałeś, rozważam właśnie dłuższy odpoczynek.)
tataromka
28-09-2011, 18:12
Mi w tym zdjeciu podoba sie niemal wszytsko. A zamieszczam je po to zeby ktos kto zna sie na tym i jest profesjonalista napisal mi rady typu " zly kadr, nastepnym razem ustaw modelke w taki czy inny sposob" a nie po to zeby ktos w inteligenty sposob i nie drazniacy moderatora napisal "ale syf zamiesciles"
Adasko83
28-09-2011, 18:33
fotka hmmm wyraz kobiecej twarzy pt co ja robię tu , albo kiedy to się wreszcie skończy...........
jackrabbit
28-09-2011, 19:05
troche szaroburo