Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] pniak w wodzie ;)
mirekvampirek
23-09-2011, 22:47
ech pelen szacunek dla tych co walcza nad baltykiem, a zwlaszcza w okolicach koszalina, plaze tam sa tak puste ze, az wzrasta inwencja tworcza ;)
tego pniaka przytargalem spod wydmy - kilkaset metrow, bo albo falochrony, albo kutry jesli sa w miare ustawione, albo nic ( mowie o okolicach koszalina- mielno, darlowko, sarbinowo, chlopy)
zjezdzilem sie jak wariat
zapraszam wiec
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img41.imageshack.us/i/polska2011757ff.jpg/)
pozdrawiam
Hehehe...wlasnie ogladalem to zdjecie na innym portalu i mowie "zdolna reka ciekawe czyje"........buahaha.....
No to Mirku.....dla mnie wypas.
A co do klimatow, no zawsze trzeba schodzic i sie naszukac w Polandii, tak juz jest....
maniak666
23-09-2011, 23:06
A to Twoje jest- obsmialem sie przed chwila na innym portalu. No tak- po prostu skadrowac, poczekac na swiatlo i cyknac, to sie nie da Panie:mrgreen: Ale podobuje sie.
Dawaj, dawaj- Ty ju zwiesz na co czekam...
Nikt nie mówił że będzie letko :), chcesz mieć dobrą fotę to się trzeba namęczyć
mirekvampirek
23-09-2011, 23:11
jak sie nie da jak sie dalo ;)
to na co czekasz poleci na koncu, bo lubie najlepsze kaski na deser zostawiac, choc moze sie okazac, ze nie bedzie tak slodko jakby sie wydawalo, ale w zime tam znowu jade i mam nadzieje na lodu troche i mniej ludzi :)
gregu "zdolna reka ..." ladnie to sie tak nabijac :))))))
a cnx`a nadal nie ogarnolem ;) , to foto zas to sam lightroom bez nika jakbys pytal ;)
pozdrawiam
edit:
darko ale ja lubie sie nameczyc i nachodzic, bo wartosc zdjecia wzrasta dla mnie i ma jakas tam historie, ktora moge sie puzniej z widzem dzielic, jesli zapyta, ale zeby kamieni na plazy szukac pol dnia?
normalnie jak znalazlem ich kilka to juz puzniej w siatce ze soba nosilem ;)
pozdrawiam
gregu "zdolna reka ..." ladnie to sie tak nabijac :))))))
gdzie tu nabijanie, zdolna reka, czyli ktos wiedzial co robi i znajome mi sie wydawalo.....nei nabija sie.
a cnx`a nadal nie ogarnolem ;) , to foto zas to sam lightroom bez nika jakbys pytal ;)
pozdrawiam
No i klasa, bo ja LR slabo znam a o NIKu nie wspomnialem....jak bys nie zauwazyl;)
mirekvampirek
23-09-2011, 23:14
:)
fakty uprzedzam ;)
hahah
pozdrawiam
Dobrze żeś zrobił taszcząc tego kloca, bo bez niego .......nie byłoby niczego, jak mawiał klasyk. :-) Tylko dlaczego łun ma jakieś niebieskie światełko z przodu? Jakby było czerwone to bym nie pytał, wiadomo - "stopu", ale niebieskie?
Mi sie podoba , ale miales chyba gdzies wpadnac jak bedziesz w POlandii ? :D
No ładnie jest z delikatnym światłem i kolorem.Pozdrawiam
mirekvampirek
24-09-2011, 12:20
Tylko dlaczego łun ma jakieś niebieskie światełko z przodu? Jakby było czerwone to bym nie pytał, wiadomo - "stopu", ale niebieskie?
dude to nie swiatelko, a kawalek niebieskiego sznurka, ktory utknol w pniaku, heh czekalem, az ktos to w koncu zauwazy, sam zapomnialem usunac, przy obrabianiu ;)
miales chyba gdzies wpadnac jak bedziesz w POlandii ? :D
mialem wiem, ale tak sie to wszystko szybko dzialo, ze nie zdazylem, ale sie jeszcze spotkamy ;)
w ramach rewanzu kupilem ci national geografic z wydrukiem twojej foty, wyglada dobrze, choc slaby wydruk, ale zdjecie sie dobrze prezentuje
pozdrawiam
...bardzo ładnie podałeś.
Mi również się podoba :D Opłaciło się poszukac, ale pewnie masz coś tam jeszcze ;)
Nikonozaur
24-09-2011, 18:45
Bardzo mi się podoba - czysto i elegancko.
dude to nie swiatelko, a kawalek niebieskiego sznurka, ktory utknol w pniaku
He, he no to zagadka wyjaśniona. BTW pniak mi się kojarzy z takim starym psiskiem wyciągniętym na piachu. :-) Fota przyjemna.
mirekvampirek
25-09-2011, 00:33
He, he no to zagadka wyjaśniona. BTW pniak mi się kojarzy z takim starym psiskiem wyciągniętym na piachu. :-) Fota przyjemna.
no wlasnie caly urok tej klody polegal na tym, ze kazdy widzi tu cos innego, moja siostra zobaczyla krokodyla, ja go nie widze ;)
mam jeszcze kilka kadrow, z pniakiem obroconym inaczej, i mi tam wyglada na wegorza, innym razem na zolwia
pokarze to jeszcze
pozdrawiam