PDA

Zobacz pełną wersję : Fajna gierka online

Zink
23-09-2011, 13:25
Witajcie. Dla zabicia nudy chciałbym polecić grę online, która jest aktualnie tworzona przez mojego znajomego jako praca dyplomowa (ale z zamiarem utrzymywania jej po obronie i w przyszłości, być może, zarabiania na niej :)).

Adres to: http://ufoki.net

Granie wymaga rejestracji, ale bez danych osobowych (tylko adres e-mail). Potrzebna jest duża ilość graczy do beta-testów :).

Jeśli chodzi o typ gry, to ciężką ją w jakikolwiek sposób zaklasyfikować. Chodzi w niej o walkę z innymi graczami i potworami, zdobywanie przedmiotów (które dają dodatkowe zdolności), doświadczenia i pozycji w rankingu.

Wszelkie uwagi, pomysły i zauważone błędy są mile widziane, ale kierujcie je do autora, nie do mnie :).

Rafał_Sz
23-09-2011, 13:45
Chodzi w niej o walkę z innymi graczami i potworami, zdobywanie przedmiotów (które dają dodatkowe zdolności), doświadczenia i pozycji w rankingu.

To ja bym tą grę nazwał SAMO ŻYCIE.

;)

Cosnek
23-09-2011, 23:14
Lubie pograć dla relaksu. Powiedz koledze ze w gierce brakuje dźwięku ;) Poznam trochę grę i powiem coś więcej.
Pogralem troche i zabraklo mi pkt. akcji. Nie wiem co to takiego nie spotkałem sie z pkt. akcji wczesniej i w grze nie ma info: co dalej?

Zink
24-09-2011, 18:21
Punkty akcji odnawiają się same, jeden co pół godziny, maksymalnie można ich mieć 45. Jest o tym napisane w pomocy :).