PDA

Zobacz pełną wersję : Reprodukcja zdjęcia

Maciek R
22-09-2011, 17:36
Nie wiem czy w dobrym dziale wstawiam ten temat, więc w razie czego bardzo proszę o przeniesienie.

Sprawa ma się tak: w domu posiadamy stare, czarno-białe zdjęcie (na papierze), które jest dość mocno zniszczone i jest praktycznie na "skrawku" papieru (wymiar to nie wiem, może z 7x10cm), ale jest to ważna pamiątka rodzinna, zwłaszcza dla mojej mamy, dlatego chciałbym, żeby to zdjęcie się jakoś zachowało...

Potrzebuję kogoś kto zdigitalizuje to zdjęcie, poprawi co nieco, wydrukuje w jakimś większym formacie - no generalnie potrzeba z tym zdjęciem zrobić "coś".

Tylko musi to być ktoś pewny, kto po pierwsze nie zniszczy oryginału, zna się na rzeczy, żeby to było dobrze wykonane - ja chciałbym potem z powrotem moje zdjęcie, zdjęcie w formie cyfrowej i wydruk.

To ważne rodzinne zdjęcie i ma to być prezent dla mamy dlatego cena jest tutaj drugorzędną sprawą (oczywiście w granicach rozsądku).

Możecie kogoś polecić? Jakąś firmę? A może ktoś z "tutejszych" ma doświadczenie i podjąłby się takiej czynności?

Z góry dzięki za wszelką pomoc.

jacoslavgth
22-09-2011, 17:38
możesz zeskanować w duze rozdzeilczości, robiłem już podobne rzeczy wiec moge sie podjąć :)
dodam że pochodze ze Szczecina więc jestem pod ręką