Zobacz pełną wersję : pudełka na albumy
hackermuz
13-09-2011, 18:57
Pytanie za 100 punktów, ktoś wie gdzie można kupić pudełka na albumy takie jakie daje Barański lub coś podobnego? Chodzi o pudełka na format albumu 33x33 czyli takie 35x35 byłyby ok.
Digitalalbum.pl - 6 różnych typów, m.in. z ekoskóry, drewna, z okienkiem na zdjęcie, otwierane. Kartonówka Barańskiego wymięka.
hackermuz
13-09-2011, 22:58
Ja potrzebuje właśnie kartonówkę
Zapytaj u Barańskiego po prostu, może sprzedaje oddzielnie. Ja domawiałem pudełka w VivaLitera i nie było problemu (mają te same co Barański). Tylko czy opłaca Ci się jedno pudełko zamawiać?
Jedną z dostaw miałam mocno uszkodzoną, a kurier bardzo sprytnie ustawił ciężki karton z albumami tak, że nie dogrzebałam się do uszkodzonego miejsca i po podpisaniu odbioru zamknęłam drzwi za kurierem... Po kilku godzinach zaczęłam rozpakowywać karton i dopiero wtedy zauważyłam stratę. Jedno z opakowań było przebite z dziurą na kilka cm, na szczęście albumy są fajnie owinięte folią bombelkową, co uchroniło album przed zniszczeniem. Karton podmieniłam ze swojej pokazówki, inaczej również szukałabym dodatkowego kartonika... Morał - bardzo uważnie sprawdzajcie przesyłki przy kurierze :|
Ja potrzebuje właśnie kartonówkę -> http://www.fotokoszyk.pl/
Zapytaj u Barańskiego po prostu, może sprzedaje oddzielnie.
Znając ichni system pewnie hurtem po 50 szt...
hackermuz
14-09-2011, 20:07
U źródła pytałem niestety nie sprzedają.