PDA

Zobacz pełną wersję : Prośba o wsparcie głosowe w konkursie!

TMB
13-09-2011, 16:02
Witajcie Drodzy Nikoniarze!
I nadszedł ten dzień, abym zwrócił się do Was z pewną ważną sprawą. Otóż wziąłem udział w konkursie filmowym o tematyce przyrodniczej. Niestety decyzji o zwycięzcy nie podejmuje Jury, lecz internauci, więc zwracam się do Was z poniższą prośbą. Chciałbym, abyście oddali po głosie na mój film o zimorodku. Jest to taki piękny niebieski ptak z mojego avatara. Cześć go widziała w galerii na zdjęciach wykonanych przez świetnych fotografików, a jakaś cześć zapewne widziała go na żywo, tym którzy go jednak nie widzieli/nie słyszeli o nim, zapraszam do obejrzenia mojego filmu zabierającego 2'47'' :D

Ganiałem za tym ptakiem około dwóch lat. Raz chciałem go dopaść jesienią, jednak sprzęt i warunki oświetleniowe nie pozwalały, później wbrew oczekiwaniom wiosną go nie było, na kolejny okres przelotów ptasich zimorodek nie pojawił się nad ową rzeką...i tak czas leciał...leciał, aż znalazłem go :D Tej wiosny...spędzałem tam godziny radując się jego piskiem oraz pięknem. Oczywiście przy okazji rejestrując to wszystko na kamerze :)

A oto link do strony:

klik (www.ekomultikonkurs.pl)

Aby zagłosować, trzeba na zielonym pasku wejść w zakładkę "Głosowanie", wpisać swe imię oraz e-mail - zaznaczam, iż te dane nie będą wykorzystywane, jedynie służą do celu nie nabijania głosów - następnie trzeba zjechać do 3/4 strony, znaleźć kategorie - Film 13-18 i wybrać mój film - Tadeusz Baraniecki "O Niebieskiej Perle..."

Z góry dziękuje za każdy głos! :D
Tadzio
Ps. Gdybyście po przesyłali dalej ten link, powrzucali na facebook'a czy inne portale społecznościowe albo powysyłali do znajomych na gg, to byłbym wdzięczny dozgonnie!

Ps. 2 - Mam nadzieje, że nie tylko oddacie głos na mój filmik, ale również, że Wam się spodoba:D Aby go obejrzeć, trzeba wejść w odpowiednia kategorie na stronie głównej!

credka
13-09-2011, 16:19
:D Toż to ptasi erotyk jest :mrgreen:
Fajnie, że dodałeś tekst:
"Ps. 2 - Mam nadzieje, że nie tylko oddacie głos na mój filmik, ale również, że Wam się spodoba ..."
Przy ogólnym nachalnym wołaniu o głosy we wszelkich konkursach i moim ogólnym uczuleniu na takie zachowanie, Ty zachowałeś się ładnie, przez co z przyjemnością zajrzałam do linka. Nie zawiodłam się - uwielbiam przyrodnicze filmiki, a ptasiory szczególnie ciekawe są... więc jeśli tylko konkurencja okaże się słabsza, masz głosik... tymczasem wracam do oglądania Twojej konkurencji :)

Edit.
Dlaczego niebieska perła?
Szkoda, że taki krótki ten filmik ;) Poleciał zasłużony... Powodzenia!

TMB
13-09-2011, 16:35
Z bardzo prostego powodu...ptak jest niebieski, jest to istny ptasi klejnot, w mojej okolicy nie żyją ani kraski ani żołny, więc zimek jest number one - po prostu jest - Niebieską Perłą :)

To miło mi, że się podoba!

cheyenne
13-09-2011, 17:39
Tadziu.
Piękny film.
Należą się wielkie brawa.
Gratuluję zapału, zamiłowania i cierpliwości.

6868
13-09-2011, 17:57
Oddalem swoj glosik :) i zycze szczescia.

kulama
13-09-2011, 18:34
Bardzo ladny filmik, glos oddany, powodzenia :) trzymam kciuki :)

Zen
13-09-2011, 18:54
Świetny film, bardzo mi się podoba. Głos oddany mimo tego że nie lubię głosowań tego typu. Ale tym razem wyjątkowo, za włożony wysiłek w jego powstanie. Gratuluję i życzę zwycięstwa w konkursie.

TMB
13-09-2011, 19:20
Głos oddany mimo tego że nie lubię głosowań tego typu. Ale tym razem wyjątkowo, za włożony wysiłek w jego powstanie. Gratuluję i życzę zwycięstwa w konkursie.

Ja też nie, ale warunki konkursu były nadzwyczaj zachęcające :)
Bardzo wszystkim dziękuje za oddane głosy, jak i za to, że Wam się podoba!

Credka - regulamin ograniczał film do 3min!

Jeśli ktoś chciałby inne moje krótkie video-clipy obaczyć, to zapraszam -> http://www.youtube.com/user/MrTadeusz1010?feature=mhee

U-CUT
13-09-2011, 19:24
Jakas kiszka z tym jest:

Komunikat o wystąpieniu błędów
188.221.229.137 was already used
[email protected] was already used

TMB
13-09-2011, 19:27
....jak to mówią, najtrudniejsze zagadki rozwiązuje się najprostszym rozwiązaniem - może po prostu ktoś o identycznym nazwisko (mailu) już głosował...?

Napisze do organizatorów.

U-CUT
13-09-2011, 19:29
Tego maila mam od urodzenia-nie moze byc .

Co do filmiku- jest dobry.

TMB
14-09-2011, 15:23
Tego maila mam od urodzenia-nie moze byc .

Co do filmiku- jest dobry.

I się dowiedziałem, jaka może być potencjalna przyczyna Twojego problemu:

Od
wczoraj popołudnia do dzisiaj do godziny 9 zagłosowało ok. 300 osób . Maile
przychodziły nawet o godzinie 4 i 6 rano i zgłoszenia cały czas przychodzą
nawet kilka na minutę, wiec z formularzem jest wszystko ok. może kolega
trafił akurat na moment w którym dużo osób głosowało. Proszę go poprosić
żeby zagłosował jeszcze raz , bo ja nie otrzymałam potwierdzenia głosowania
z takiego adresu mailowego.

gadas
14-09-2011, 15:27
Proszę bardzo ...

Sendilkelm
14-09-2011, 15:51
Wczoraj już powędrował głosik ode mnie.

Seeker
14-09-2011, 19:36
"Komunikat o wystąpieniu błędów
188.221.229.137 was already used"

Stoi jak wół, że problemem jest numer IP.
Pewnie jedziesz z podsieci i ktoś "po sąsiedzku" już głosował,
albo używasz zmiennego (Neo i.t.p.), którego ostatnio
używał inny głosujący.

E-mail prawdopodobnie nie ma tu nic do rzeczy.

Zagłosuj z innego miejsca lub zrestartuj modem.

Murphy
14-09-2011, 21:39
Fajny film. Zaglosowane.

U-CUT
15-09-2011, 01:10
W dalzszym ciagu to samo,glos oddam w piatek jak bede w pracy.

TMB
15-09-2011, 15:20
Drodzy forumowicze....już ponad 360 osób wchodziło w ten temat, więc mam pytanie.
Czemu zajmując sobie 2-3 chwil na przeczytanie mojego pierwszego postu, nie głosujecie? W koncu to tylko jeszcze jedna chwilka wiecej :mrgreen: ;)
A ta jedna chwilka jest najważniejsza! :)

Sendilkelm
15-09-2011, 15:34
Ja wchodzę już tu 5 raz, a głosowałem (tylko raz). Jesteś pewny, że nie głosują? Jeśli masz podgląd do ilości głosów to ok, ale jak nie masz, to nie każdy musi tutaj napisać, że zagłosował :)

TMB
15-09-2011, 15:47
Ja wchodzę już tu 5 raz, a głosowałem (tylko raz). Jesteś pewny, że nie głosują? Jeśli masz podgląd do ilości głosów to ok, ale jak nie masz, to nie każdy musi tutaj napisać, że zagłosował :)

Cicho! Nie psuj mojej reklamy nakłaniającej :mrgreen:

jurek1906
15-09-2011, 19:07
Masz mój głos.

jchyra
19-09-2011, 13:06
Mój skromny "klik" też poszedł. Bardzo dobrze ogląda się film. Nie zanudza - co jest notoryczne przy przyrodniczych produkcjach. Gratuluję.
Spodobała mi się szczególnie sekwencja gdy zimorodek znika z kadru pozostawiając pustą gałąź i za chwilę słychać plusk. Po tym "plusk" pokazałbym od razu ptaszora z rybą w dziobie, czyli wyciął rozpórkę z płynącą wodą. Moim zdaniem lepiej gdyby plusną - i od razu pokazał po co plusną i że z sukcesem :-)

TMB
19-09-2011, 16:45
Też się nad zmienią kolejności kadrów zastanawiałem, jednak zostało jak zostało. Jednak to moj pierwszy filmik na konkurs, wiec mam te prawo..prawo amatora na błędy i obowiązkiem moim będzie w przyszłości wyeliminowanie tego:)

A teraz zwracam się do Nikoniarzy z prośbą o zmobilizowanie sił...jesteśmy na finiszu konkursu i każdy głos jest cenny!
Jeżeli się podoba, proszę o przekazywanie dalej, znajomym :D

jchyra
20-09-2011, 21:14
Jednak to moj pierwszy filmik na konkurs, wiec mam te prawo..prawo amatora na błędy i obowiązkiem moim będzie w przyszłości wyeliminowanie tego:)

Źle mnie zrozumiałeś - to nie jest błąd. To jest dyskusja na temat gustów :-)

Slawek Wojtczak
28-09-2011, 21:46
Sorry, ale zagłosowałem na ten film który najbardziej mi się spodobał....

.... akurat najbardziej spodobał mi się Twój :mrgreen: ;)

aronov
28-09-2011, 23:17
Z przyjemnością zagłosowałem.
Pozdrawiam

_QMAN_
30-09-2011, 11:00
Głos oddany.
Powodzenia

TMB
30-09-2011, 13:25
Dziękuje bardzo! Ogłoszenie wyników w niedziele ok. południa :)

ekonet
01-10-2011, 15:31
prawo amatora na błędy
Prawo DO błędu, a nie "na błędy".

TMB
01-10-2011, 15:35
Dziękuje wszystkim za głosy, głosowanie dnia wczorajszego o godzinie 20 dobiegło końca. Wynik zostanie ogłoszony jutro w Toruniu w szkole leśnej na barbarce ok. 11. Jakby ktoś chciał wiedzieć. Na stronie zapewne bedzie w poniedziałek, ale sadzę, że podam wcześniej informacje o wyniku dla Was.

TMB
02-10-2011, 20:52
Nikoniarze! :D nie będę się bawił w piękne metafory, długie porównania czy idealizacje, powiem krótko - Dziękuje Wszystkim, którzy oddali na moj film swój cenny głos! Dzięki Wam, Waszemu zaangażowaniu udało mi się wygrać i zająć najwyższą możliwą lokate! :D

Pz

credka
02-10-2011, 20:53
Gratulacje! :)

Zen
02-10-2011, 22:16
Moje gratulacje. Cieszy mnie Twoja wygrana.

jchyra
03-10-2011, 18:26
(...) Dzięki Wam, Waszemu zaangażowaniu udało mi się wygrać (...)
Dziękujemy i gratulujemy :-) Film wygrał głównie dzięki Tobie, dzięki Twojemu zaangażowaniu, dzięki temu, że jest dobry, najlepszy.

TMB
04-10-2011, 07:00
Miło mi to słyszeć :)

To jeszcze raz podłoże się pod krytykę konstruktywna :D

Jesien (http://www.youtube.com/watch?v=7PpSjI4iIvI&feature=player_embedded)