Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Sztormowo
Wczorajszy wieczor nad oceanem.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/508/dsc1166vblue.jpg/)
Bartekkw
13-09-2011, 12:54
Fajnie jest. Dobrze wyszły skałki i droga/pomost. Technicznie BDB
Strasznie trudno jest pokazac te "kipiel" ktora tam byla, woda sie "gotowala".....;)
Mam kadry przy samym zachodzie slonca, nie poswiecilo jakos ekstra, ale po zachodzie zrobil sie dziwnie "czerwony swiat" i ten ocean....oj usiade do tego jeszcze, a to miejsce, niestety robione po zachodzi ei to z 40min, wczesniej fale urzadzaly sobie w tym miejscu niezla zabawe, wiec dopiero jak przyszedl odplyw to moglem tam wejsc;)
mnie również podoba sie to miejsce, widac że pogoda była ciekawa - fota ok. :)
ps. moze trochę bardziej symetrycznie bym skadrował, bo mam wrazenie że z prawej jest troche pustawo, a moze nie :)
ps. moze trochę bardziej symetrycznie bym skadrował, bo mam wrazenie że z prawej jest troche pustawo, a moze nie :)
Janusz to jest przyciety oryginal, koniec falochronu byl na srodku, czyli tak jak myslisz, ale lewa strone przez te skaly byla bardzo ciezka....dlatego takie ciecie;)
Fajnie wyszło :)
Korciło mnie równiez by gdzieś wyskoczyć, ale Katia wygrała ;)
Wczoraj byles lisku ?:twisted:
Dobre jest ale cos mi nie pasi w obrobce, jak sie bardziej zastanowie to napisze co, bo narazie jeszcze nie wiem...
Wczoraj byles lisku ?:twisted:
.......
Dobre jest ale cos mi nie pasi w obrobce, jak sie bardziej zastanowie to napisze co, bo narazie jeszcze nie wiem...
chetnie.....
Bardzo fajnie ujęte, czuć klimat.
Nikonozaur
13-09-2011, 20:58
Mnie się wydaje, że deko za długi czas dałeś, woda się "wypłaszczyła" a jak jest sztormowo to ja chcę widzieć fale! Klimat sztormu zachowałeś.
Sterylnosci mi brak w tej focie, wszystko wydaje sie takie jakies "zabrudzone" - takie wrażenie odnosze.
Mnie się wydaje, że deko za długi czas dałeś, woda się "wypłaszczyła" a jak jest sztormowo to ja chcę widzieć fale! Klimat sztormu zachowałeś.
Bylo juz kompletnie ciemno...robilem co sie dalo, zeby czs byl krotki...ale coz:)
Sterylnosci mi brak w tej focie, wszystko wydaje sie takie jakies "zabrudzone" - takie wrażenie odnosze.
Nie widze brudu....
maniak666
13-09-2011, 21:38
Zimno i wilgotno się zrobiło. Znaczy działa jak powinno.
tormentol
13-09-2011, 21:50
Podoba mi się to zdjęcie. Dobry akcent koloru tego molopomostu, żółtych liter i strzałek.
Nikonozaur
13-09-2011, 22:31
Bylo juz kompletnie ciemno...robilem co sie dalo, zeby czs byl krotki...ale coz:)
Dobrze jest, idzie jesień, a wraz z nią sztormy z północnego Atlantyku, jeszcze nie raz wielka fala da się podejść. ;)