Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] mohery w poziomie(speszyl edyszyn for Hobbie)
;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img263.imageshack.us/i/mg5648.jpg/)
JEDYNA SŁUSZNA WERSJA (http://img846.imageshack.us/img846/5485/panoramaoy.jpg)
Bartekkw
12-09-2011, 14:18
Duża wersja robi wrażenie - dobry fot
ta fota MIAŻDŻY!!!! coś niesamowitego. to najlepsze ujęcie z tego miejsca jakie tutaj widziałem. jedyne spostrzeżenie - ta osobna wystająca skałka na lewej krawędzi straszliwie świeci na niebiesko.
jacekz40
12-09-2011, 14:37
Bardzo dobre :)
krzysztofz24
12-09-2011, 14:46
Super kawal swietnej foty. W duzej wersji jest przestrzen, power i moc. Dobry kadr, dodatkowo burzowe chmury robia lekko posepny i ciezki klimat. Jest power:-).
Bardzo fajnie wyszlo.....jedynie czepne sie do turkusowych fal, poza tym jest swietne!
..jedynie czepne sie do turkusowych fal,
A jakie mają być- czerwone ? ;)
A jakie mają być- czerwone ? ;)
idiote ze mnie robisz? Bylem tam i widzialem co dzialo sie na tych falach, piana byla biala a woda dookola turkusowa....mnie sie nie podoba niebieska piana i tyle....
idiote ze mnie robisz? Bylem tam i widzialem co dzialo sie na tych falach, piana byla biala a woda dookola turkusowa....mnie sie nie podoba niebieska piana i tyle....
Ale wczesniej napisales "fale" a nie "piana"... wyluzuj
Bardzo fajnie wyszlo.....jedynie czepne sie do turkusowych fal, poza tym jest swietne!
Greg raczej do tych spienionych o takim kolorze rzeczywiście wygladaja nienaturalnie, ale to drobiazg łatwy do poprawienia - fota bdb, bardzo, gratki Michale :)
Świetnie się ogląda :-) piana do skorygowania :-)
burza1969
12-09-2011, 21:07
Jedynie słuszna wersja - jest bardzo słuszna !!!
Dzięki wielkie Michale :D Czuje się zaszczycony :)
A jednak masz wersję poziomą... :twisted: :D
Wersja MAX jest... świetna :D
To sobie jeszcze pooooooobserwuje widoczek :p
Znane miejsce, ale robi ciągle wrażenie. Na dużej wersji wydaje mi się, że na lewej stronie jest duża utrata ostrości, poza tym super.
Nikonozaur
12-09-2011, 22:54
Tam na końcu klifu coś się chyba omsknęło w obróbce bo jest wyraźne halo. O pianie już napisano. Reszta w dechę, bardzo dobrze się na to patrzy, jest przestrzennie, fota żyje.
maniak666
13-09-2011, 00:01
Zapiera dech- to fakt. Piana niebieskawa- też fakt. Ale co tam... Podoba się.
geralttt
13-09-2011, 00:55
No comments - just joy. :)
mi też się podoba to ujęcie - zszedłeś poza dozwolone przejścia? już żałuję. że sam się o to nie pokusiłem.
Pewnie bym tak pięknie nie ustrzelił ale dla samej przygody warto :-)
mi też się podoba to ujęcie - zszedłeś poza dozwolone przejścia? już żałuję. że sam się o to nie pokusiłem.
Pewnie bym tak pięknie nie ustrzelił ale dla samej przygody warto :-)
Przewodnik mnie tam zabrał - czyli Greg77, sam bym nie trafił. Grzesiek thx ;)
Przewodnik mnie tam zabrał - czyli Greg77, sam bym nie trafił. Grzesiek thx ;)
Ale nie przechodzilismy przez zadne przejscia, poszlismy inna droga przez pastwiska pelne byczkow:D:D
Na dużej wersji jest na czym oko zawiesić ;).
Po poprawkach j.w. druk i na ścianę :).
ehhhhhhh robi wrażenie,pięknie.
Paablitos
13-09-2011, 19:23
Ozesz Ty...!!! Mega fota.
tormentol
13-09-2011, 21:56
Ładne zdjęcie.