Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Promyk Nadziei
Zdjęcie jest całe w kolorze - żadnych szpecjalnych efektów. To tak naprawdę wyglądało.. :)
A poza tym to jak zwykle proszę o okrutną i miażdżącą krytykę.. :)
http://www.themarts.com/galeria/McDonald4_resized.jpg
Radek Radziszewski
11-02-2007, 09:22
Całe w b&w byłoby lepsze
Całe w b&w byłoby lepsze
Promyk by zniknął. A poza tym przysięgam na bogackiego że całe jest kolorowe. Żadnych efektów że niby część jest b/w a reszta w kolorze. To taka szarówa była. Naprawdę. I ten promyk tak sam z siebie tak się wyróżniał.
Jak nie wierzysz to RAW-a mogę przesłać pocztą.. :)
Ciekawe (subiektywnie: usunąłbym/wykadrowałbym) drzewo z prawej strony).
Megazordon
11-02-2007, 13:08
Ładnie jest, a drzewo po prawej moim zdaniem jest potrzebne, bo by "światełko" za bardzo na prawo poszło i by go widać nie było. A gdybym musiał ciąć, to bym troche dołu usunął.
mnie sie podoba, nawet bardzo, prawa czesc kadru zbedna, ale jest dobrze. pozdrawiam
Mnie się podoba bardzo! Nie wiem co było po lewej stronie ale może zamiast drzewa po prawej możnaby przesuną cały kadr w lewo? Tak czy siak zestawienie barw i pór roku bardzo ciekawe
mikosz76
11-02-2007, 14:31
Hmm.... góry to jest to co lubię. Dla mnie super!! Tym bardziej, że bez obróbki kolorów. Przyciąga wzrok. Obciąłbym troszke dołu.
:-) pawie cztery pory roku w jednym
kolorystycznie bajka
wszystkie linie prowadzą w lewo, czegoś tam do równowagi chyba brakuje
ja bym zrobił kwadrat, wiem szkoda chmurki, ale poza nią nic tam więcej nowego nie ma
jest też coraz ciemniej, jakoś tak jednolicie
moim subiektywnym zdaniem w kwadracie albo pionie będzie wspaniale, ale na pewno znajdą się tacy co stwierdzą, że już jest wspaniale :-)
Bardzo mi się podoba. Fajne ujęcie.
ja bym zrobił kwadrat, wiem szkoda chmurki, ale poza nią nic tam więcej nowego nie ma
jest też coraz ciemniej, jakoś tak jednolicie
moim subiektywnym zdaniem w kwadracie albo pionie będzie wspaniale, ale na pewno znajdą się tacy co stwierdzą, że już jest wspaniale :-)
Masz absolutną rację, też nad tym myślałem, a zostawiłem jak jest bo nie umiałem się zdecydować... :)
Pion to może nie, bo chciałem aby tej szarości też się trochę załapało na zdjęcie, ponieważ w ogóle zamysłem tego zdjęcia to nie jest sam ten promyk, ale promyk w kontekście ponurej niepogody.
Piekne zdjecie. W sam raz na duzy format na papier.