PDA

Zobacz pełną wersję : plener w Ostródzie

pavel_9
10-09-2011, 23:06
nie wiedziałem gdzie, wiec napisze tutaj.

W najbliższym czasie będe miał okazję porobic zdjęcia na slubie w Ostródzie. Panna Młoda (moja kuzynka) poprosiła też o zrobienie im pleneru. Jako, że Ostródy nie znam, może ktoś doradzi gdzie warto w tej Ostródzie, albo w okolicy sie wybrać na zdjęcia?

2) Jako, że zdjęcia plenerowe będą robione już nastepnego dnia po ślubie, może co bardziej doświadczeni powiedzą mi, czy niebyłoby lepiej pleneru "przełożyć" na dzień ślubu, w sensie czy nie wyskoczyć na godzinkę w trakcie wesela itp? Nie wiem, czy robienie zdjęc następnego dnia, nie będzie złym pomysłem (nie wyspanie, pora dnia =wnet samo południe itp.)

Husky_
10-09-2011, 23:08
O miejsca na plener spytaj się młodych skoro tam mieszkają.

credka
11-09-2011, 09:44
Dokładnie - jedziesz w ich rejony, to niech Ci pokażą swoje okolice, będzie to też fajną zabawą dla nich.

2) Jeszcze mi się nie udało zrobić pleneru zaraz po ślubie, chociaż były takie plany. Para zwykle zostaje do końca wesela, które trwa nawet do 6:00 rano. Jak chcesz focić zombie to śmiało, ale ja proponowałabym przełożyć.
W dniu ślubu zawsze robię króciutki plenerek, który jest zupełnie inny niż plener w środku tygodnia, kiedy mamy te kilka godzin luzu i wszyscy są wyspani, nie ogranicza nas stres czasowy, bo ktoś czeka - goście, praca, itd...