Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] przystanek
ranbir kapoor
09-09-2011, 16:03
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/43/l1094707.jpg/)
zakaz lenia?
wygląda jakby po klamkę sięgał, chyba nie budzisz sympatii tymi okularami?
Bardzo dobre. Podoba mi się.
damciop03
10-09-2011, 13:35
Mi również bardzo się podoba, obróbka jak najbardziej pasuje.
Mariusz, peruki z głów! A szczęki na glebę.
Bo zdjęcie na wystawę.
Najlepsze, jakie zrobiłeś dotychczas Elmaritem.
I w ogóle jedno z Twoich najlepszych.
PS Jeśli mogę, to poproszę w dużej rozdzielczości na @.
Afrykańskie były lepsiejsze ;-)
Afrykańskie były lepsiejsze ;-)
Owszem, tam przynajmniej ludzie jakby jacyś bardziej uśmiechnięci. Fajna fota, bogata.
ranbir kapoor
10-09-2011, 15:39
Mariusz, peruki z głów! A szczęki na glebę.
Bo zdjęcie na wystawę.
Najlepsze, jakie zrobiłeś dotychczas Elmaritem.
PS Jeśli mogę, to poproszę w dużej rozdzielczości na @.
z przyjemnoscia wysle (tylko wstawie znak wodny)
zdjecie na Wystawe Peruk i Szczek?
Owszem, tam przynajmniej ludzie jakby jacyś bardziej uśmiechnięci. Fajna fota, bogata.
I dlatego lepsze, że uśmiechnięci?
z przyjemnoscia wysle (tylko wstawie znak wodny)
zdjecie na Wystawe Peruk i Szczek?
Wstaw znak ogniowy.
I tupecików.
PS A tak na poważniej, to kontynuatorów HCB. :razz:
ranbir kapoor
10-09-2011, 15:48
skoro tobie mam wyslac to wstawie znak drogowy
OK. Najlepiej "Zakaz oglądania".
I dlatego lepsze, że uśmiechnięci?
Nie, dzisiaj tak postrzegam, chyba mam zły humor.
zakaz lenia?
wygląda jakby po klamkę sięgał, chyba nie budzisz sympatii tymi okularami?
Sorki ale nie ,,zajarałem" uwagi :D No cóż jestem małointelegentny :D
Pomysł swietny, wykonanie także. Jedynie mz obróbką starał bym się podkreślić głębie obrazu.
m_are_ks
12-09-2011, 10:50
Świetne foto. Kompletne.
A mnie bardzo ciekawi jak wypatrzyłeś to zdjęcie, że tak powiem. Ponieważ w kolorze patrząc na żywo, scena musiała wyglądać kompletnie inaczej. Dopiero cz/b poskładało wszystko do kupy i przesłoniło jeszcze więcej. Widzisz świat na czarno biało już może? Czy w kolorze też to jakoś się broni, że do tematu w ogóle podszedłeś. Taka refleksja mnie naszła. A zdjęcie ciekawe. Nie jestem znawcą tematu, ale (może z pewnym wahaniem) zaryzykowałbym stwierdzenie, że świeże.
Rewelacja! Wygląda jak dwa nałożone na siebie zdjęcia :-). Świetny efekt Ci wyszedł :-)
ranbir kapoor
12-09-2011, 13:11
A mnie bardzo ciekawi jak wypatrzyłeś to zdjęcie, że tak powiem. Ponieważ w kolorze patrząc na żywo, scena musiała wyglądać kompletnie inaczej. Dopiero cz/b poskładało wszystko do kupy i przesłoniło jeszcze więcej. Widzisz świat na czarno biało już może? Czy w kolorze też to jakoś się broni, że do tematu w ogóle podszedłeś. Taka refleksja mnie naszła. A zdjęcie ciekawe. Nie jestem znawcą tematu, ale (może z pewnym wahaniem) zaryzykowałbym stwierdzenie, że świeże.
poprostu patrze na swiat wylapujac kadry,lapie sie na tym ze widzac cos nagle oczami wyobrazni nakladam na to ramke i widze zdjecie skomponowane,raz rzeczywiscie te obrazy cos ciekawego tworza, innym razem nie
poprostu patrze na swiat wylapujac kadry,lapie sie na tym ze widzac cos nagle oczami wyobrazni nakladam na to ramke i widze zdjecie skomponowane,raz rzeczywiscie te obrazy cos ciekawego tworza, innym razem nie
Ramkę? Myślałem, że nakładasz okulary z autoportretu po lewej.
ranbir kapoor
12-09-2011, 13:53
Okulary nosze w rzeczywistosci
Ramke nakladam w wyobrazni
A nie moze okulary by sobie tak zaramkowac, zeby wydzialo sie oczyma wyobrazni? :D
Przecież dowiedzionym jest, że Chulbule nie odróżniają wyobraźni od rzeczywistości.
tez się zadziwiłem - pozytywnie... zwłaszcza ostrością twarzy kobiety, przecież ta przystankowa szyba nie mogła być aż tak prześwitująca - no chyba że była :-)
Fajne :-)
Czyli Chulbule zyja w tak zwanym matriksie. Co do samego zdjecia, zeby tak sobie bezproduktywnie nie dysputowac to jestem (po raz kolejny zreszta) pod wrazeniem tego z jaka latwoscia przychodzi Tobie rejestrowanie rzeczywistosci
boban1819
08-10-2011, 16:05
?