Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Na polanie z widokiem na Giewont
Bartekkw
09-09-2011, 00:36
Dla niedowiarków Giewont to ta góra z lewej.....;) Był kolor, teraz przyszła pora na BW. Uwagi wszelakie mile widziane. Zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img204.imageshack.us/img204/9294/zmalej2bw3.jpg)
Sebastianito
09-09-2011, 00:44
Nie bal bym sie tu kontrastu dodac....
tormentol
09-09-2011, 00:49
Tak, można dołożyć nieco czerni.
Bartekkw
09-09-2011, 00:51
Nie bal bym sie tu kontrastu dodac....
oj dodawałem i dodawałem i stwierdziłem że już wystarczy - potem byście pisali że zbyt agresywnie jest ;)
wolnyslimak
09-09-2011, 00:56
Mnie tam sie podoba. Tradycyjnie droga prowadzi wzrok ale pośród tak pięknych gór już taka tradycyjna nie jest:) Mnie tylko właśnie nie pasuje tytuł. Tobie chyba tez gdyz tłumaczysz się na wstępie. KAŻDY Giewont widzi inaczej. Sam o tym wiesz. Pozdrawiam.
Bartekkw
09-09-2011, 01:01
Mnie tylko właśnie nie pasuje tytuł. Tobie chyba tez gdyz tłumaczysz się na wstępie. KAŻDY Giewont widzi inaczej. Sam o tym wiesz. Pozdrawiam.
No tak, ale na słowo Giewont każdy wypartuje znajomego krzyża i kształtu z widoku z Krupówek...Ja np. bym nie wiedział że ta górka po lewej to właśnie rzeczony Śpiący Rycerz ... do zeszłego tygodnia kiedy to pierwszy raz zapuściłem się doliną Małej Łąki - stąd też wytłumaczenie ;)
Podoba mi sie ze wzgledu na mniej "oklepany" pkt widzenia niz wiekszosc zdjec z malej laki ( a sa ich tysiace ). Pieknie gra tutaj siodlo.
Bardzo ładnie wyszło, mnie pasuje takie BW, kadrowo też bardzo fajnie.
Mnie tez pasuje, dobry kadr i ladne BW
krzysztofz24
09-09-2011, 09:47
Nie uwierzylbym ze to Giewont;-)...ale akurat w te wakacje bylem na tej polanie, to wierze:-). A zdjecie spoko, zadnych zastrzezen. Biore jak jest.
Ja za Grzesiem :-) kadr jak i BW bardzo mi pasuje :-)
Bardzo fajne, odrobina kontrastu na górach by rzeczywiście pomogła.
Bartekkw
09-09-2011, 13:20
podziękował i idzie obrabiać dalej ;)
Ładnie! Pasuje tak jak jest :)