Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Smerkowe okienko
Poddaję pod Waszą celną krytykę takie zdjęcie...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.foto-kgt.pl/images/fbfiles/images/smekowo.jpg)
moze, nie idealne, ale jaki klimat....super!
przepiękne widowisko. myślę, że można jeszcze sporo wyciągnąć z nefa i będzie totalny odlot :)
Ładnie z tą smugą światła.Pozdrawiam
Świetne zdjecie! Ta smuga! No rewelacja!
no..no..bardzo dobre!świetne trafiłeś warunki...
Za przedmówcami i tak jest dobrze, choć warto to zdjęcie dopracować. Zlikwiduj przepał w LG i będzie super.
Kristoforos
08-09-2011, 13:55
Czym doswietlales bo efekt super ;) A tak powaznie to przepiekne widowisko z tymi promieniami slonca :)
Paablitos
08-09-2011, 14:01
Świetne zdjecie! Ta smuga! No rewelacja!
Dokladnie tak samo pomyslalem.
krzysztofz24
08-09-2011, 14:15
Za przedmówcami i tak jest dobrze, choć warto to zdjęcie dopracować. Zlikwiduj przepał w LG i będzie super.
Mam mniej wiecej tak samo. Ten przepal w LG jest tak jakby poza calym widowiskiem. Takze albo go zdecydowanie przygasic albo nawet bardzie radykalnie stemplem potraktowac;-).
A reszta swietlnych przeblyskow i swiatelko na podlodze super.
A to w CLS-ie świecone :-D
Powiem Ci że efektownie to wygląda
Dobra fotka, przyjemne światło
Bieszczady jak zwykle piękne, fota też nie kiepska,..potwierdza czym jest światło w fotografii.
Bardzo dziękuję za opinie, macie racje, że trzeba jeszcze nad tym zdjęciem posiedzieć i dopracować "sufit". Dopiero raczkuję w fotografii krajobrazu więc wszystkie Wasze uwagi są dla mnie bardzo cenne. Warunki jak to często bywa w górach, zmieniają się dynamicznie. Niebo zaciągnęło się stalową zasłoną chmur i nagle poszczególne chmurki na chwilę się rozsunęły, wpuszczając przez okienka takie "reflektory". Z tyłu, na ostatnim planie Beskidu niskiego już nieźle lało i zaczynało grzmieć.
Cieszę się, że podoba Wam się kadr :)
POZDRAWIAM!
przepiękne widowisko. myślę, że można jeszcze sporo wyciągnąć z nefa i będzie totalny odlot :)
Michał podpiszę się pod tym.
Widać że sporo pracy włożyłeś w to zdjęcie .
Dla mnie jest rewelacyjnie