Zobacz pełną wersję : Potrzebne zdjęcie limonki
Szukam czegoś w TYM (http://www.google.com/search?q=lime&hl=pl&client=firefox-a&hs=n5H&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=cGFnTtGGGYy48gPxz_niCw&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=837#hl=pl&client=firefox-a&hs=p5H&rls=org.mozilla:pl%3Aofficial&tbm=isch&sa=1&q=lime+splash&pbx=1&oq=lime+splash&aq=f&aqi=g-L1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=23790l25608l0l25879l7l7l0l1l1l1l715l3641l5-5.1l6l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=91afaea7df5f64f8&biw=1920&bih=837) stylu. Ma to zostać wydrukowane w formacie 30 x 40. wymogiem jest limonka :) Najlepiej właśnie splashowana :) i koniecznie czyste białe tło. Nie ma mowy o czerniach
Może ktoś ma takie w swoich zbiorach i mógłby użyczyć za rozsądną opłatą lub może ktoś jest na jakimś stocku i wtedy też by to sprawę ułatwiło.
Generalnie ma to zawisnąć u mnie w przedpokoju jako użytkowa dekoracja. Użytkowa bo będzie przykrywać skrzynkę z licznikiem i korkami pomiędzy drzwiami. Dekoracyjną bo będzie na przeciwko drzwi wejściowych. I nie piszcie żebym sam zrobił :) Kiedyś się w splashe bawiłem ale średni mi to szło.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img853.imageshack.us/i/dscf97831.jpg/)
Rafał_Sz
07-09-2011, 14:47
A jakieś ładne zdjęcie teściowej może byś powiesił? :) Chociaż to wtedy na jedno wyjdzie... :);)
http://www.istockphoto.com/search/text/lime%20splash/source/basic#96d13e5
Pierwszy z brzega stock z Twojego linka. Kupujesz, płacisz i masz. Po co Ci ktoś? To mi się najbardziej podoba:
http://www.istockphoto.com/stock-photo-15667877-lime-in-water.php?st=98e1bc1
Bo żeby kupić to trzeba być raczej
a) zarejestrowanym
b) mieć jakieś środki u nich na koncie
Bo żeby kupić to trzeba być raczej
a) zarejestrowanym
b) mieć jakieś środki u nich na koncie
Jaki jest problem w zarejestrowaniu się i przepłaceniu kasy? :)
A nie przyszło Wam do głowy że może ktoś z forumowiczów ma takie cuś ? Wolałbym powiesić coś od forumowicza zamiast anonimowego stocka.
ja mam takie coś, ale z cytryną :)
A nie przyszło Wam do głowy że może ktoś z forumowiczów ma takie cuś ? Wolałbym powiesić coś od forumowicza zamiast anonimowego stocka.
Wydaje mi się, że chodzi Ci o to, żeby to było za friko, niż od forumowicza. Wiele osób na tym forum oburza się na sprzedających na microstockach, że psują rynek, a tu mamy przykład, że nawet te micro ceny są dla co poniektórych problemem. Przepraszam, jeśli Cie uraziłem, ale tak to niestety odbieram.
ps. Istnieje jeszcze jeden sposób na zdobycie takiego zdjęcia. Można w prosty sposób samemu je zrobić.
Gregi, wybacz ale swoim postem udowodniłeś jedynie że czytanie i rozumienie tego co czytasz są Ci obce
Gregi, wybacz ale swoim postem udowodniłeś jedynie że czytanie i rozumienie tego co czytasz są Ci obce
Czego Twoim zdaniem nie zrozumiałem z Twoich wypowiedzi? Czy tego, że prosiłeś, żeby nie radzić Ci samodzielne wykonanie takiego zdjęcia? To naprawdę nie jest ani skomplikowane, ani czasochłonne czy wymagającego posiadania jakiegoś specjalnego sprzętu. Zarejetrowanie się w istocku to tez kwestia kilku minut, zakup kredytów podobnie. Więc dla mnie to po prostu chęć otrzymania zdjęcia za darmo, a teksty, że "wolałbym mieć cos od forumowicz niż z anonimowego stocka" mnie nie przekonują. Takie jest moje zdanie i koniec tematu.
Pozdrawiam.
Może ktoś ma takie w swoich zbiorach i mógłby użyczyć za rozsądną opłatą lub może ktoś jest na jakimś stocku i wtedy też by to sprawę ułatwiło.
Wydaje mi się, że chodzi Ci o to, żeby to było za friko, niż od forumowicza. Wiele osób na tym forum oburza się na sprzedających na microstockach, że psują rynek, a tu mamy przykład, że nawet te micro ceny są dla co poniektórych problemem.
I nie piszcie żebym sam zrobił :) Kiedyś się w splashe bawiłem ale średni mi to szło.
ps. Istnieje jeszcze jeden sposób na zdobycie takiego zdjęcia. Można w prosty sposób samemu je zrobić.
Miszcz. :D
Chciał chłopak dać zarobić komuś z forum to mu pocisnęli... ehh ;)
krzysztof jot
08-09-2011, 13:35
z banalnego wątku, i ot, proszę
ale faktycznie, rozumiem że chce zajebistą fotę na cała ścianę, albo na okładke korporacyjnego prospektu - to szukam i pytam, Jednak obrazek 30x40cm, do własnej chaty (biura ?) i w takim otoczeniu ( sorry, ale jednak mały korytarz obok drzwi do sracza, a nie salon w rezydencji 1000m2 :) ) - to tak czysto "ambicjonalnie" , jako foto-forumowicz - starałbym się jednak "pstryknąć" te limonkę samemu - jakkolwiek by nie wyszła - byłaby moja... Tu zapytałbym o poradę jak, albo o wybór którą. Nie jesteś w stanie samemu coś zielonego zmajstrować ? :)
Chciał chłopak dać zarobić komuś z forum to mu pocisnęli... ehh ;)
szczera prawda :)
Krzys, to wez no badz czlowiek i trzasnij mi fotke limonki. Ale, taka zajebiaszcza, coo.... Opraw ja ladnie a najlepiej druknij na akrylu oczywiscie w rozmiarze nie mniejszym niz rozmiar Panoramy Raclawickiej. Potem dorzuc mi kilka milionow na wille z salonem godnym tak wiekopomnego dziela sztuki nowoczenej i nie bedziesz juz musial nazekac ze Nielot ma korytarz za maly i ze sracz jest za blisko.
Proponuje watek zamknac bo nic dobrego nie przyniosl a moze by tylko gorzej.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk