Zobacz pełną wersję : Polska-Niemcy 2-2
Brawo brawo brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
Photoartbox
06-09-2011, 22:46
Masakra :( a juz wylem ze szczescia...
I tak jest nieźle. Gdyby nie Szczęsny była by masakra.
SADPUNK44
06-09-2011, 23:27
Masakrą jest to, że dawniej, na temat piłki nożnej, było kilkanaście stron wpisów, a teraz...Mój jest szósty...Godzinę po meczu...:(
Masakrą jest to, że dawniej, na temat piłki nożnej, było kilkanaście stron wpisów, a teraz...Mój jest szósty...Godzinę po meczu...:(
A o czym tu się rozpisywać?;)
Amadeusz
06-09-2011, 23:44
I słusznie, bo kogo obchodzą fryzury niedouczonych mądrali.
A jak grali bo nie widziałem ? Tak obiektywnie powiedzcie
Michaelius
06-09-2011, 23:58
Wszyscy sa zajeci przykladaniem lodu do czola po poteznym facepalmie w ostatniej minucie :D
Photoartbox
07-09-2011, 07:10
No tak, teraz pewnie zaczna sie narzekania;) A moim zdaniem nie ma na co. Taka druzyne juz mozna ogladac. To nic, ze grali ze slabszym skladem niemieckim (mogli przeciez wystawic lepszy ;)). To, ze jest jeszcze sporo niedociagniec, to chyba normalne po tej degrengoladzie z czasow Banyhakiera ;) Mam nadzieje, ze ten wyrownany mecz z chyba najlepsza obecnie reprezentacja swiata, doda naszym skrzydel, ale nie zaczna wystepowac w tancu z gwiazdami;) Ja sie ciesze, ze nie musze sie dzisiaj (wreszcie) wstydzic przed moimi niemieckimi kolegami :)
Ciekawe jak pójdzie Adamkowi za to :) Swoją drogą 40pln za możliwość obejrzenia to przegięcie.....
Photoartbox
07-09-2011, 08:15
Ciekawe jak pójdzie Adamkowi za to :) Swoją drogą 40pln za możliwość obejrzenia to przegięcie.....
Tez jestem ciekaw. Tym bardziej, ze przed meczem z Niemcami mowilem, ze predzej Adamek wygra z Klitschko niz nasi z Niemcami :) Na niemieckim RTL mozna ogladac za darmo, jesli sie RTL posiada :) Trzymam kciuki za Gorala :)
Grali jak nigdy, spieprzyli jak zawsze
Photoartbox
07-09-2011, 08:22
Eeee tam sedzia kalosz :-P Faktem jest, ze przeciagnal 1min 35sek po doliczonym czasie i chlopakom pekla gumka w majtkach :)
Rafał_Sz
07-09-2011, 08:26
Pytanie:
A jak grali bo nie widziałem ? Tak obiektywnie powiedzcie
Odpowiedź:
I tak jest nieźle. Gdyby nie Szczęsny była by masakra.
:)
Nieźle było. Szkoda, że Wawrzyniak się potknął. Szczęsny to czarodziej. Peszko - porażka, pała mu się gotuje przy każdej ważnej sytuacji, zachowuje się jak junior.