Zobacz pełną wersję : Szukam tytułu piosenki
Dzień dobry :wink:
Szukam tytułu jednego z utworów Lady Pank, nie wiem co to lecialo , w każdym razie jestem pewien że jest to jedna z najbardziej rozpoznawalnych utworów tego zespolu, byla to raczej ballada ale taka szybsza, wpadajaca w ucho - ktos ma jakies pomysly ?
Youtube -> lady pank -> przeglądanie po kolei? :D
Youtube -> lady pank -> przeglądanie po kolei? :D
No jestem w trakcie ale za cholere nie moge znalezc :/
Może na wiki, lista piosenek albo coś takiego - skojarzysz po tytule, albo Ci się nasunie?
No i w ogóle jesteś pewien ze to Lady pank ? :D
Może na wiki, lista piosenek albo coś takiego - skojarzysz po tytule, albo Ci się nasunie?
No i w ogóle jesteś pewien ze to Lady pank ? :D
Jestem pewien, no nie moge znalezc :/ A wiem ze to jest znane, na judupie to jakies stare te piosenki wyskakuja, ta byla chyba jedna z nowszych. W kazdym razie - bardzo ladna melodia, no nic szukam dalej :/
PO slowach niestety nie skojarze bo akurat wtedy juz malo kojarzylem wogole.
Może Wspinaczka?? To jakiś nowszy kawałek czy coś starego ??
Może Wspinaczka?? To jakiś nowszy kawałek czy coś starego ??
Tak mi sie zdaje ze nowszy bo pamietam ze glos panasewicza wydawal sie juz nie taki jak kiedys (szceniacki) tylko byl bardziej dojrzaly.
Tak mi sie zdaje ze nowszy bo pamietam ze glos panasewicza wydawal sie juz nie taki jak kiedys (szceniacki) tylko byl bardziej dojrzaly.
Jezeli mam byc szczery to Lady Pank sie dawno skonczylo, lata swietnosci byly wlasnie z tym "szczeniackim" glosem, teraz to juz tylko komercja....
Jezeli mam byc szczery to Lady Pank sie dawno skonczylo, lata swietnosci byly wlasnie z tym "szczeniackim" glosem, teraz to juz tylko komercja....
ja tam nie wiem co sie skonczylo a co nie, interesuje mnie tylko ten jeden kawalek ktorego nie moge sobie przypomniec :/
Maaaaaaaaaam!
Ale dopiero jak mi kumpel przypomnial.
http://www.youtube.com/watch?v=uEA600ocvHY
Tu masz jakiś spis
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lady_Pank
może łatwiej będzie szukać.
Kheh, no raczej to nie jest z tych nowszych kawałków.