Zobacz pełną wersję : Szukam tytułu piosenki
Dzień dobry ;)
Szukam tytułu jednego z utworów Lady Pank, nie wiem co to lecialo , w każdym razie jestem pewien że jest to jedna z najbardziej rozpoznawalnych utworów tego zespolu, byla to raczej ballada ale taka szybsza, wpadajaca w ucho - ktos ma jakies pomysly ?
Dzień dobry ;)
Szukam tytułu jednego z utworów Lady Pank, nie wiem co to lecialo , w każdym razie jestem pewien że jest to jedna z najbardziej rozpoznawalnych utworów tego zespolu, byla to raczej ballada ale taka szybsza, wpadajaca w ucho - ktos ma jakies pomysly ?
Stary, nie pomyliles dzialu? Przestan tak ladowac:D
Stary, nie pomyliles dzialu? Przestan tak ladowac:D
O k*** - pomyliłem :D
Do MODERATORA - prosze usunąć temat :P
krzysztof jot
06-09-2011, 12:02
Dzień dobry ;)
podanie choćby dwóch słów tekstu sporo by tu pomogło - tak to nieco dziwne pytanie, biorąc pod uwagę dość spory dorobek płytowy LP i sporo wpadających w ucho - cokolwiek by o ich twórczości nie powiedzieć - piosenek dość popularnych :).
Dzień dobry ;)
Bawiąc się w zgaduj zgadulę przy wykorzystaniu szklanej kuli stawiam na "Zawsze tam gdzie ty".
panowie temat jest zdublowany a autor jak podleczyl kaca to sam znalazl:D;)
Najbardziej lubie, jak ktos pyta: "Ej, slyszales wczoraj taka piosenke w radiu (nie zdazylem nawet zadac pytania: w jakim i o ktorej)? No taka: nana nanananan nann aananana" :mrgreen:
No taka: nana nanananan nann aananana" :mrgreen:
Naaa nana nanana...znam, znam!!
enthropia
06-09-2011, 14:26
A może ktoś mi powie, jak nazywa się Pani i piosenka z reklamy Heineken opener z tego roku? Pani taka blondyneczka nieduża, a w piosence było coś w stylu "Ti ra ra".
http://www.youtube.com/watch?v=qiQj0o8BOYw&list=FLTHoxWppHxdUlPtYJX_o0MQ&index=41&feature=plpp o to chodzi?