Zobacz pełną wersję : Radio samochodowe 500-600zl z bluetooth
Witam.
Poszukuje radyjka mp3 z wjazdem na karte sd lub usb i bluetooth. Pulapu cenowego nie chcialbym bardzo przekroczyc, bede wdzieczny za sprawdzony sprzet.
Sapphiron
05-09-2011, 08:20
w biedronce jest teraz radio z blutufem ;)
Rafał_Sz
05-09-2011, 08:36
Znajomy to kupił i mówi, że nawet "to" gra. :)
joker333
05-09-2011, 09:27
jakis czas temu kupiłem bo może bym i sie skusił na te z biedy nie taka szkoda jak ukradną :)
Do żuka kupiliśmy... jak jechaliśmy na Złombol sprawiło się idealnie :D
No to chyba kupie sobie bilet na samolot i wjade do biedronki. Raczej tej okazji nie zlapie ale dzieki...
JVC KD-R521 (są wersje z bt) bo a jak ma być lepiej niż bardzo dobrze to szukaj jakiegoś Eclipse'a (http://www.eclipse-web.com/eu/en/cd/cd5425eoverviews.html) tylko tutaj o bt raczej można zapomnieć. Ale gra tak że łeb urywa
Moze komus sie przyda wynalazlem kenwooda KDC BT31U
do w/w jvc trzeba dokupic adapter bluetooth wiec raczej podziekuje...
Kiedyś szukałem, dodam, że jeszcze nie kupiłem i nie testowałem, ale głównie Clariona i Pioneera w necie polecają. Dobrze, by radio miało pamięć książki telefonicznej. Pioneer, nie pamiętam modelu miał to na pewno, w specyfikacji Clariona nigdzie nie znalazłem takiego info.
Kiedyś szukałem, dodam, że jeszcze nie kupiłem i nie testowałem, ale głównie Clariona i Pioneera w necie polecają. Dobrze, by radio miało pamięć książki telefonicznej. Pioneer, nie pamiętam modelu miał to na pewno, w specyfikacji Clariona nigdzie nie znalazłem takiego info.
Obie firmy czasy świetności mają już raczej za sobą. A poleca się z przyzwyczajenia. Clariona, owszem, bardzo chętnie... ale 9375 w wersji amerykańskiej. Prawdopodobnie dorwanie tego graniczy z cudem :)
Pioneer zbiera negatywne recenzje u moich znajomych ktorzy go nabyli, przynajmniej kilka modeli w tym pulapie cenowym, no ale to tak jak z baba miec dobre radio , potem sie psuje i czlowiek sie wqrwia... ;)
Kilka innych modeli wrzuce na ktorych sie zastanawiam :
http://www.ebay.co.uk/itm/220842358383?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
http://www.ebay.co.uk/itm/220847308700?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 - tutaj niestety bez komory na plyty ale w erze komputerow kto kupuje plyty...
Szukaj sobie czegoś ze stajni JVC.
Szukaj sobie czegoś ze stajni JVC.
Przegladam wszystko ale bardziej mi pasuje te bezimienne bo maja ladniejszy design niz jvc , no ale narazie tylko kukam... Kenwood wygrywa bo ma mnostwo bajerow w tej cenie.
No jeśli szukasz tego co ładniejsze albo ma więcej świecidełek to faktycznie......nic tu po sensownych poradach
Nie szukam ale wyglad tez jest wazny poprostu biore pod uwage wszystko, za duzo tego i niestety trzeba przesiewac plewy, pierwsza rzecz to bluetooth, bez adapteraz potem odtwarzanie wave bo i tutaj juz polowa radyjek odpada pozniej opinie innych na temat wadliwosci no i wyglad a znaczek na koncu ...
Strus nie denerwuj sie ;) jvc tez szpakam tylko jeszcze nie znalazlem odpowiedniego.
Ja się nie denerwuję. Rozumiem bluetooth jako kryterium, rozumiem wav jako kryterium... Nie rozumiem "ładniejszy" jako kryterium doboru czegoś co nie służy do ozdoby :)
JVC, mam i moge polecic, model bodajze KD-R900.