Strus
02-09-2011, 16:28
Jak wiadomo czasem przed tym co chcemy obejrzeć mamy ofertę w postaci filmiku reklamowego, który często można pominąć klikając w odpowiednie okienko. I bardzo dobrze że możemy :) Ale nie o tym chciałem... Kilkanaście minut temu włączyłem sobie playliste i udałem się do kuchni celem przygotowania strawy :) Po jednym z utworów usłyszałem utwór którego na pewno na playliście nie miałem. A że niezły numer to był to idę do pokoju żeby sprawdzić co się porobiło i co to za kawałek. A tu się okazuje że to reklama... Z zachwytem wysłuchałem jej do końca (pełny utwór a nie jakiś tam spot) mając nadzieję że na końcu się dowiem co to i kto to..... nie dowiedziałem się... nie było żadnego info poza nazwą wytwórni (Relentless Records), którą oczywiście sprawdziłem ale artystki którą widziałem na reklamie niestety nie mogę tam znaleźć :( :(
Może ktoś na to przypadkiem trafi..... taka całkiem fajna murzeneczka w kręconych włosach to śpiewa, chyba trochę po angielsku a trochę po francusku... fajny beat jest... nosz cholera.... :(
Może ktoś na to przypadkiem trafi..... taka całkiem fajna murzeneczka w kręconych włosach to śpiewa, chyba trochę po angielsku a trochę po francusku... fajny beat jest... nosz cholera.... :(