PDA

Zobacz pełną wersję : You tube i reklamy - jedna poszukiwana

Strus
02-09-2011, 16:28
Jak wiadomo czasem przed tym co chcemy obejrzeć mamy ofertę w postaci filmiku reklamowego, który często można pominąć klikając w odpowiednie okienko. I bardzo dobrze że możemy :) Ale nie o tym chciałem... Kilkanaście minut temu włączyłem sobie playliste i udałem się do kuchni celem przygotowania strawy :) Po jednym z utworów usłyszałem utwór którego na pewno na playliście nie miałem. A że niezły numer to był to idę do pokoju żeby sprawdzić co się porobiło i co to za kawałek. A tu się okazuje że to reklama... Z zachwytem wysłuchałem jej do końca (pełny utwór a nie jakiś tam spot) mając nadzieję że na końcu się dowiem co to i kto to..... nie dowiedziałem się... nie było żadnego info poza nazwą wytwórni (Relentless Records), którą oczywiście sprawdziłem ale artystki którą widziałem na reklamie niestety nie mogę tam znaleźć :( :(

Może ktoś na to przypadkiem trafi..... taka całkiem fajna murzeneczka w kręconych włosach to śpiewa, chyba trochę po angielsku a trochę po francusku... fajny beat jest... nosz cholera.... :(

hackermuz
02-09-2011, 21:55
A możesz rzucić linka do tej reklamy? Może pomogę :)

Strus
02-09-2011, 22:13
Jakbym byl w stanie to chetnie... Tylko że to raczej niewykonalne jest. Nawet nie moglem jej przewinac na poczatek nie mowiac już o zapisaniu w jakiejkolwiek formie. To nie byla reklama jako reklama wrzucona przez kogos w postaci filmiku. To reklama emitowana przez YT. Dlatego jestem w kropce :(

hackermuz
02-09-2011, 22:29
Uuu to faktycznie lipa. Jak mi sie napatoczy to postaram się dowiedzieć co to :)

ku6i
03-09-2011, 15:49
Może po prostu napisz do YT?

Strus
03-09-2011, 15:55
I napiszę tak obrazowo jak tutaj ? :mrgreen:

ajt
03-09-2011, 16:33
To może zanuć albo zagwiżdż kawałek i wrzuć gdzieś :)
A w ogóle to jesteś w której lokalizacji teraz? YT pewnie dobiera reklamy zależnie od kraju oglądacza więc w PL możemy się nie doczekać :)

Strus
03-09-2011, 16:36
O tym nie pomyślałem ... UK

Strus
24-12-2011, 12:00
Poczekalem i samo wyplynelo :) to byl teledysk Ms Dynamite - Neva Soft