Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] No to lu!
Nikonozaur
02-09-2011, 10:27
Poranek nad Zatoką Gdańską.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/)
Zapraszam.
RobertSoul
02-09-2011, 10:30
zdjęcie fajne ... ale kurcze brakuje mi tu czegoś.... jakiegoś kamolca może jakichś drewnianych pali, o które rozbija się ta fala....
Nikonozaur
02-09-2011, 10:31
zdjęcie fajne ... ale kurcze brakuje mi tu czegoś.... jakiegoś kamolca może jakichś drewnianych pali, o które rozbija się ta fala....
Kamienie są - pod falą. ;)
RobertSoul
02-09-2011, 10:32
no to troszkę większych kamieni :) :P
krzysztofz24
02-09-2011, 10:34
O i bardzo fajne:-). Jest tak...naturalnie. Widac ze raczej nie szalales z obrobka, co mi sie tutaj podoba. Kolory nie sa przesycone, ale takie akurat mi sie wydaja. Mam wrazenie jakbym na wlasne oczy ogladal ten morski wschod/zachod...
Aż poczułem krople na twarzy - świetne
A masz też może zdjęcie z aparatem ustawionym niżej? Tak co najmniej z pół metra niżej? Wydaje się, że byłoby ciekawiej. No ale dopóki się nie zobaczy... Kolorki rzeczywiście dość zachowawcze jak na możliwy potencjał szaleństwa.
ja uwielbiam takie pastele, pustkę i szerokości, mnie to zdjęcie bardzo się podoba w takim kadrze w jakim jest :)
Nikonozaur
02-09-2011, 21:01
A masz też może zdjęcie z aparatem ustawionym niżej? [...]
Nie mam, to robiłem z jakichś 60 cm od gleby, ta fala jest mała, Zatoka była spokojna.
mirekvampirek
02-09-2011, 21:10
kadr dobry, obrobine jak zwykle ;) czas na fali super, ale kolor nieba mi nie podchodzi, mimo, ze pewnie tak bylo w rzeczywistosci
pozdrawiam
Sławomirowski
02-09-2011, 22:28
Właśnie, właśnie - ktoś wspomniał, że naturalne - zgadzam się. Bardzo podobne córka z wybrzeża przywiozła zrobione telefonem. Chyba tylko deczko mniej miała rozmytą wodę na pierwszym planie - tak, żeby bardziej dynamicznie było. Mi osobiście się nie podobają: kolory [wyblakły cukierek], niezrównoważenie kompozycji [ciągnie mi oczy w lewo - a nie piłem]. Tyle od amatora.
Ładnie jest z ładnym światłem i kolorem.Pozdrawiam