PDA

Zobacz pełną wersję : Potrzebna krew 0 minus

Obi
31-08-2011, 22:22
Słuchajcie!
Ojciec mojej znajomej potrzebuje krwi. Konkretnie chodzi o 0 Rh minus. Jest ogromny problem z krwią, a z tą grupą już w ogóle jest tragedia. Ja niestety nie poratuję bo mam A minus. I oddać mogę dopiero za 3 tygodnie, a ojciec Kaśki potrzebuje tej krwi "na już".
Zostawiam kontakt do Kaśki wyślijcie sms na pewno oddzwoni. Wiem, że może to trochę dziwne, ale wydaje mi się, że to jest najrozsądniejsza forma kontaktu :)

Jeżeli moderator uzna, że takie ogłoszenie nie powinno tu wisieć nie będę protestował.

Telefon do Kaśki 798291781.

Krew jest potrzebna w Śremie w Wielkopolsce, ale można oddać ją gdziekolwiek!

Z góry dzięki w imieniu Katarzyny!
Obi

P.S.
Sam mam oddane przeszło 13 litrów i za każdym razem jestem szczęśliwy, że mogłem komuś pomóc, bo wiem, że mam rzadką grupę.

Badol
31-08-2011, 22:25
Cześć,
jak potrzebujesz 0 Rh+ to daj znać. Też przepompowałem już kilka litrów więc nie będzie większego problemu ;)

Sapphiron
31-08-2011, 22:30
Przekazałem info do kolegi który ma 0rh- powinien być teraz we Wrocławiu, chociaż nie jestem pewien... Dzisiaj ma dać info ofkors jak przeczyta info na FB

Sapphiron
31-08-2011, 22:53
Dobra, kumpelos się skontaktował na podany numer. Jego Matka jest pielęgniarką więc poprowadzi jakoś sprawę, ofkors jeśli się dogadają.