Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Kasia
piotrowm
09-02-2007, 16:38
Do oceny
Nic niestety nie moge powiedziec:
pawl_s, nie masz uprawnień by obejrzeć tę stronę. To może być spowodowane jednym z poniższych:
Twoje konto może nie mieć wystarczających uprawnień do oglądania tej strony. Czy próbujesz edytować post innego użytkownika, wejść w panel administracyjny lub zamkniętą część forum?
Jeśli usiłujesz wysłać post, administrator mógł zablokować Twoje konto, lub może ono oczekiwać na aktywację.
Nic niestety nie moge powiedziec:
pawl_s, nie masz uprawnień by obejrzeć tę stronę. To może być spowodowane jednym z poniższych:
Twoje konto może nie mieć wystarczających uprawnień do oglądania tej strony. Czy próbujesz edytować post innego użytkownika, wejść w panel administracyjny lub zamkniętą część forum?
Jeśli usiłujesz wysłać post, administrator mógł zablokować Twoje konto, lub może ono oczekiwać na aktywację.
jak wyżej
jak wyżej
u mnie to samo
fota tylko dla admina :)
(su admin)
piotrowm
09-02-2007, 18:58
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img162.imageshack.us/img162/4804/internetsandraju6.jpg)
1. kolory - źle użyty D-lighting dla ratowania zbyt ciemnego zdjęcie,
2. kadr mi się podoba
3. szkoda ze nie ma uśmiechu z ząbkami - było by ładniej
edit: usunięte
Pomine szum, niesamowicie wyszedl :) Polecam uzyc chocby wbudowana lampe dla rozswietlenia postaci.
Zdjecie mi sie podoba, portrecik. Tak jak Erie napisal, wolalbym inna mine modelki. Tlo ladne. Wisiorek mi przeszkadza, lepiej chyba jakby naturalnie wisial. No chyba ze on taki poprostu dziwny jest ;)
piotrowm
09-02-2007, 19:40
Erie. Bardzo mi się nie podoba Twoja wersja. Całkowicie sztuczne. Wypadało by również zapytać o możliwość
przerabiania oryginału
piotrowm
09-02-2007, 19:44
Przepraszam, że naszkoczyłem naCiebie Erie ale modelka jest aktorką, która wykorzystała to zdjęcie w portfolio
i jak zobaczy Twoje to będę miał niezemską awanturę
Erie. Bardzo mi się nie podoba Twoja wersja. Całkowicie sztuczne. Wypadało by również zapytać o możliwość
przerabiania oryginału
wybacz - już usuwam, chciałem tylko pokazać jak bym to zmienił, ale skoro sobie nie życzysz...
jeśli jednak uważasz że Twoja wersja jest prawidłowa to chyba mamy jednak całkowicie inne zdanie - D-lighting w Twoim przypadku spowodował że sama modelka wyglada na starszą o 12-15 lat niz jest
piotrowm
09-02-2007, 19:59
W takiej sytuacji nie bardzo się liczy co ja bym chciał. Uważałem zdjęcie za dość ciekawe ale uzyskało ono akceptację modelki i nic już nie można zmienić. Nie zyczę Ci pracy z aktorką.
W takiej sytuacji nie bardzo się liczy co ja bym chciał. Uważałem zdjęcie za dość ciekawe ale uzyskało ono akceptację modelki i nic już nie można zmienić. Nie zyczę Ci pracy z aktorką.
To moze w takiej sytuacji nie umieszczac tego zdjęcia na forum do oceny :confused: :-? - bo przeciez kazdy z nas mógłby zaproponowac co i jak zmienic, co i dlaczego mu nie odpowiada itd. itp.
Pozdrawiam
Erie
piotrowm
09-02-2007, 20:14
Wcale nie uważam, iż nie mozna ocenić, co nadaje się do zmiany, Jest to dla mnie doskonała szkoła. Natomiast po-
kazywanie takich zmienionych zdjęć to już inna sprawa
ciekawi mnie tylko w jaki sposób mialby ktoś opisac te zmiany jakie np. zrobiłem ja abyś dokładnie wiedział o co w modyfikacji chodzi, bez pokazania zmienionego obrazu, ale dobra nieważne - usunięty już jest obrazek, przeprosiłem za zmiany - co jeszcze? kwiaty mam wysłać czy jak?