Zobacz pełną wersję : Jak wykonać takie zdjęcie???
Witam serdecznie,
Poszukuje informacji jak można wykonać zdjęcie w załączonym obrazku, również tyczy się to bluz, koszul itp. Zastanawia mnie w jaki sposób zdjęcie jest wykonane, że widać tył przedmiotu który powinien być zasłonięty nogą, szyją, klatką piersiową a widać tył..
http://podkowa.sklep.pl/d.png
skarpetka jest wypełniona "czymś" i widać jej tył.
Z góry dziękuje za pomoc:)
darkmajin
25-08-2011, 08:31
idziesz do sklepu kradniesz nogę manekina, ucinasz poniżej kostki, wkładasz do skarpetki górę uzupełniasz(od kostki w górę) o folię przezroczystą twardą robisz foty folie stamplujesz i przyciemniasz co by nie było widać i po ptokach :)
ew. robisz fotkę normalnie ze stupiczką "modelki" i jedną bez, nawet nie wiem czy tutaj nie robiono całej tylnej części samemu
tak mnie się przypomniało.. jak dokładniej doczytałem tekst oprócz tematu :) przecież są takie manekiny z drutu ( chodzi o koszule itp ) jest sam szkielet a mniejsze druciki trzymają i wszystko ładnie leży ale gdzie to kupić to nie mam pojęcia no i do jednego projektu też chyba nie ma sensu
ja bym spróbował ze szklanym manekinem stopy ( może są takie gotowe ciut ponad kostkę ) i najlepiej z polarem i potem stemplowanie szparowanie... wszystko zależy ile ci producent skarpet jest gotów zapłacić..?? jeśli godnie to można pokusić się nawet na odlew stopy, choc myślę osbie teraz, że łatwiej zwykła nogę manekina i dohaftować w PSie tylną część skarpety;)