Zobacz pełną wersję : Społem wraca na rynek :)
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Spolem-reaktywacja,wid,13713263,wiadomosc.html?ticaid=1ce 61
Fajnie będzie widzieć znów to logo :)
Rafał_Sz
24-08-2011, 10:10
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Spolem-reaktywacja,wid,13713263,wiadomosc.html?ticaid=1ce 61
Fajnie będzie widzieć znów to logo :)
Jak to znów? W Jeleniej Górze działają bez przerwy. :)
Marcin Jakubowski
24-08-2011, 12:45
Jak to znów? W Jeleniej Górze działają bez przerwy. :)
W Szczecinie też.
dodatkowo, ten blisko mnie przez 24 h - pracuję w Społem ale się nie wyspołem ;)
rychu_cmg
24-08-2011, 12:51
W Mogilnie też Społem działa w najlepsze
Przemek Paśnik
24-08-2011, 13:02
Katowickie Społem działa, nawet klimaty pozostały bez zmian:
Dzień jak co dzień (pracuję obok i silą rzeczy jestem tam codziennie)
-mogę być winna grosika?
Jak kiedyś zabrakło mi kilku groszy to kobieta spytała kiedy doniosę i chciała na paragonie moje nazwisko zapisywać :lol:
coach_lodz
24-08-2011, 13:17
Społem to u mnie symbol: otępiałych i opryskliwych sprzedawczyń, mizernego asortymentu i kosmicznych cen... super...
mi tez bynajmniej Spolem nie kojarzy sie pozytywnie...
U mnie na osiedlu jest sam Społem. Wnętrze i obsługa była taka sama, dokąd sięgam pamięcią czyli do pierwszej połowy lat 80. Kilka lat temu przeszedł gruntowny remont, przez co wygląda jak normalny sam spożywczo-przemysłowy. Obsługa pozostała ta sama, choć mam wrażenie, że jest jakby milej. Niestety po remoncie podnieśli też ceny.
U mnie społem działa na osiedlu od zawsze. Po remoncie parę lat temu nawet wygląda znośnie. Natomiast Panie mnie niezbyt lubia bo na stoisku z nabiałem zawsze znajdę jakiś jogurt lub ser, który jest przeterminowany. Tydzień temu otworzyli u mnie na osiedlu Lidla , więc społem umrze ....
Tydzień temu otworzyli u mnie na osiedlu Lidla , więc społem umrze ....
U mnie na osiedlu jest Lidl, jest Biedronka i są trzy sklepy Społem (jeden jako Polomarket) koegzystują już od dobrych kilku lat, zatem twe wnioski nie muszą okazać się słuszne.
Społem to u mnie symbol: otępiałych i opryskliwych sprzedawczyń, mizernego asortymentu i kosmicznych cen... super...
Jakos 99% sprzedawcow pochodzi chyba ze spolem:D Opryskliwosc to pozostalosc epoki i niestety nasza kultura, wystarczy wyjechac chocby do "NRD", zeby zobaczyc, ze mozna inaczej, co ciekawe za komuny to bylo tez widoczne;)
Kundzior
24-08-2011, 20:28
W Białymstoku Społem też jest i zawsze było. Super drogie jest.
W Bielsku jest kilka sklepów Społem i są to jedne z tańszych sklepów. No, ale my tu jesteśmy dziwni. ;)
W Warszawie na Marszałkowskiej, to nawet Społem LUX można spotkać... :mrgreen:
wafloski
25-08-2011, 09:10
a ja pracuję w Społem, niedaleko Rynku Głównego w Krakowie ( Plac Szczepański ) :)
http://www.pubspolem.pl/ zapraszam :)
Gdyby nie Społem, to gdzie ja w nocy batoniki bym kupił, o piwie nie wspominając. A ceny, no cóż...
Megazordon
28-08-2011, 10:19
Społem i za puźno wstołem.
Społem to tylko nazwa, a klimat takich sklepów jeszcze gdzieniegdzie można uświadczyć. Ja mam pod domem (skrzyżowanie Gajowickiej z Zaporoską) sklep "Ul", gdzie Panie w białych fartuchach uwijają się, jak pszczółki. Mimo bliskości Carrefoura i wyższych, niż tam cen, często z tego sklepu korzystam, bo mam rzut beretem, a do Carrefoura trzeba wsiąść w auto, pojechać i przy okazji kupić pełno niepotrzebnych rzeczy.