PDA

Zobacz pełną wersję : Licheń

slivus
23-08-2011, 15:08
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img231.imageshack.us/img231/7087/slv1279.jpg)

outre
23-08-2011, 16:02
Gdyby było bardziej krzywo, byłoby dynamicznie, a tak jest tylko krzywo.:-P

slivus
23-08-2011, 16:18
Większe skosy też mam ale zazwyczaj jest na nich moja noga ;) Bardziej mi szkoda tych pociętych rąk i butów ale za mną stała gromadka zdolnej młodzieży która to zresztą zaczęła śpiewać "All You Need Is Love" ;)

robopod
23-08-2011, 18:49
facet po prawej obcięty, facet na środku wygląda jakby miał kikuta zamiast reki, ten po lewej obcięta stopa, i pocałunek jakiś taki..chyba na siłę..no nie widzi mi sie

genghiskhan
23-08-2011, 21:52
facet po prawej obcięty, facet na środku wygląda jakby miał kikuta zamiast reki, ten po lewej obcięta stopa, i pocałunek jakiś taki..chyba na siłę..no nie widzi mi sie

o matko jaki malkontent, na pewno zrobił byś to lepiej, poprosiłbyś faceta po prawej aby się przesunął, faceta w środku aby machnął inaczej ręką a tego po lewej byś wywalił w ogolę. A PM zamiast się całować lepiej aby strzelili focha. Wtedy było by cudnie.

robopod
23-08-2011, 22:26
o matko jaki malkontent, na pewno zrobił byś to lepiej, poprosiłbyś faceta po prawej aby się przesunął, faceta w środku aby machnął inaczej ręką a tego po lewej byś wywalił w ogolę. A PM zamiast się całować lepiej aby strzelili focha. Wtedy było by cudnie.

jednemu sie podoba d...w drzwiach drugiemu poobcinane kończyny, kwestia gustu, tu nikt nie pisze co by zrobił lepiej, trochę luziku panie obrażalski ;)

damiankolo
23-08-2011, 23:05
zdjęcie może nie jest perfekcyjne ale motywik mi się podoba...może następnym razem trafisz właśnie ten lepszy ułamek sekundy...

Motorniczy
23-08-2011, 23:05
Dlaczego glebia ostrosci po srodku zdjecia jest mniejsza niz po lewej stronie ( na budynku) ? Naprawde dobre zdjecie ale troszke przeszkadza krzywosc . Pozdro

genghiskhan
23-08-2011, 23:42
jednemu sie podoba d...w drzwiach drugiemu poobcinane kończyny, kwestia gustu, tu nikt nie pisze co by zrobił lepiej, trochę luziku panie obrażalski ;)

czy ja się obrażam panie wszechwiedzący?

robopod
23-08-2011, 23:45
czy ja się obrażam panie wszechwiedzący?

zabawny facet z Ciebie, szkoda że sztywny ;)

Kenobi
25-08-2011, 22:20
Ja pier.. Mam wrażenie, że dywagujecie tu jak stare fotograficzne dewotki nad szczegółami typu krzywe zdjęcie czy ucięta kończyna, a nikt nie ustosunkował się do całościowej kompozycji zdjęcia, czyli młoda para na stopniach Lichenia wśród blokersów kręcących "banieczki" na tle porteru JP2. Jak dla mnie kompozycja mega odjechana, choć przez swoją absurdalność trąci sztucznością.

Rycerz
25-08-2011, 22:25
szkoda, że krzywo bo ja nie lubię krzywizn

grzegorzant
28-08-2011, 11:21
Dla mnie jest to zdjęcie, które sam umieściłbym w dziale reportaże z uwagi na komiczność zestawienia sceny z tłem :)
bez obrazy uczuć religijnych kogokolwiek, scenę uważam za lepszą niż tło ;)
fotka fajna - poza skosem
pozdro