PDA

Zobacz pełną wersję : Biała Podlaska i okolice - Gdzie zrobic fajne zdjęcia ? :)

Patryk Olczyk
22-08-2011, 21:40
Heja! Jutro jadę do Białej i tu pytanie - gdzie warto udac się aby zdjęcia fajne zrobic ?

robin102
22-08-2011, 21:55
http://miasteria.pl/Miejsca/Lubelskie/Biala-Podlaska.html
http://www.polskaniezwykla.pl/web/place/search,1,-1,-1,922018,-1,-1,-1.html
albo dalsza okolica
http://www.wrotapodlasia.pl/pl/wiadomosci/turystyka_rekreacja/
27-28 sierpnia biesiada miodowa w Narwiańskim Parku Narodowym, konkretnie miejscowość Kurowo

jacek dr
22-08-2011, 22:13
Hej co cie interesuje przyroda ,architektura? Dysponujesz Samochodem? Polecał bym Ci Janów Podlaski 20 km od Białej, ,forty carskie w Polatyczach i Lebiedziewie,okolice Gnojna i dziki Bug(blisko Janowa) jak drewniane koscioły to Bubel Stary (równiez po drodze z Janowa ),Krzyczew, Rokitno, Witulin.Żuki cmentarz tatarski z najstarszym w Europie pomnikiem ,,św Góra Grabarka ,ale to juz daleko od Białej ok 100 km,miejsce zarąbiste,wiatrak koźlak ,miescowośc Walim ,ok 50 km ,Stare opuszczone dworki szlacheckie,Nosów, Toporów w stanie złym ( ok 20 km) Konstantynów pałacyk. W samej Białej Park Radziwiłow.

Patryk Olczyk
22-08-2011, 22:17
dzięki Wam :)
napewno gdzies sie wybiore :)

McSimus
23-08-2011, 09:37
Sorki i z całym szacunkiem ale fajne zdjęcia to i na własnym biurku można zrobić.

Patryk Olczyk
23-08-2011, 18:05
Sorki i z całym szacunkiem ale fajne zdjęcia to i na własnym biurku można zrobić.

Jak nie masz nic do tematu, to się nie odzywaj !

McSimus
24-08-2011, 13:40
Jakie pytanie na początku taka odpowiedź. I z tym wykrzyknikiem to też ostrożnie bo nie lubię jak mi ktoś paluchem grozi.
Ja wiem, że Biała to nie Kraków i Smoka Wawelskiego próżno tu ze świecą szukać ale tez i nie pustynia do jasnej ciasnej.
Nie napisałeś jak długo i gdzie będziesz, w jakich okolicach, w samym mieście czy zamierzasz robić wycieczki 50 czy 100 kilometrów dalej (zauważyć racz, że do stolicy niecałe 150 w linii prostej).
Nie podpowiedziałeś co ciekawego i interesującego chcesz zobaczyć, czego oczekujesz. Mnie na przykład bardzo interesuje moje biurko i lubię je fotografować o każdej porze dnia i z każdej pozycji.
Ja Ci mogę całą książkę wartych i godnych zobaczenia miejsc w okolicy bliższej lub dalszej polecić, bo dla mnie każdy przydrożny krzyż, kapliczka czy stare drzewo warte są poświęcenia chwili uwagi.
Trochę pokory kolego, trochę pokory ;)

Patryk Olczyk
25-08-2011, 12:42
Trochę pokory kolego, trochę pokory ;)
ok ,przepraszam , troche mnie poniosło , ale nie lubie jak ktos głupio odpowiada , dlatego ze ktos zadał normalne pytanie . chodziło mi o jakies zakamarki , które nie sa widzoczne z głównej ulicy , a trzeba sie zagłębic np. stary opuszczony magazyn , bunkier z czasów , których nie pamiętam itp . :)

McSimus
26-08-2011, 10:26
Lepiej powiedz co ciekawego znalazłeś/zobaczyłeś?

Patryk Olczyk
26-08-2011, 18:46
Okazało się, ze moja przyjaciółka, do której pojechałem, zabrała mi cały czas który tam byłem(i dobrze!) i popstrykałem kilka ludzi i tyle.

McSimus
31-08-2011, 10:16
Tez miło ;)

Sapphiron
31-08-2011, 11:22
Jakby ktoś kiedyś potrzebował eksperta od Białej Podlaskiej, Janowa Podlaskiego i wszelakich okolic to się polecam :)