Zobacz pełną wersję : Fajna paka z Cadillaca
Foto z ostatniej soboty :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/804/dsc1203.jpg/)
może i ciekawe ale ten przepał z lewej na dole razi jak nie wiem co :) klatka zadziorna
bialogardzianin
22-08-2011, 12:08
Mnie ciut razi ten "wąż wypełzający z samochodu". ;)
genghiskhan
22-08-2011, 13:43
ucięta dłoń nie fajna.
Czy ja jestem z innej planety? Przepal mnie nie razi, węża nie widzę, tylko z ręka się zgodzę reszta ok. Wrzuć coś więcej.
jacoslavgth
23-08-2011, 11:41
trudno żeby nie było przepału na błyszczącym elemencie :) niektórzy to sie czepią wszystkiego, dłoni szkoda...
Dłoń była mocno przerysowana na 14mm, strasznie raziła wielka graba więc już lepiej było ją wykadrować,
Agraf więcej będzie na blogu ... za jakiś czas :)
dzięki za komentarze :)
fotoGRAFIK
23-08-2011, 22:20
Ręka wyszła słabo, wygląda jak nie jego
Motorniczy
23-08-2011, 23:10
Mnie ciut razi ten "wąż wypełzający z samochodu". ;)
Chodzi Ci o krokodyla wystajacego ogonem spod łóżka ? Jest takie powiedzenie, ze mozna zdrade porownac wlasnie do krokodyla, ktoremu ogon wystaje spod łoza :) Nie da sie jej ukryc :)
Koncepcja zdjecia, swiatlo jest OK poza jego mina . Rekaw marynarki dyskwalifikuje to zdjecie do udanych. Tego tez nie da sie ukryc. :)
bialogardzianin
24-08-2011, 00:02
Chodzi Ci o krokodyla wystajacego ogonem spod łóżka ? Jest takie powiedzenie, ze mozna zdrade porownac wlasnie do krokodyla, ktoremu ogon wystaje spod łoza :) Nie da sie jej ukryc :)
Koncepcja zdjecia, swiatlo jest OK poza jego mina . Rekaw marynarki dyskwalifikuje to zdjecie do udanych. Tego tez nie da sie ukryc. :)
Teraz nowa myśl mi przyszła do głowy - Inspector Gadget, ino płaszcza i kapelutka brak.
ucięta dłoń nie fajna.
no tez mi to przeszkadza, poza tym spox...
czepiacie się straszliwie ;-)
przepał z lewej na dole razi
razi ten "wąż wypełzający z samochodu". ;)
ucięta dłoń
za mało dołu