Zobacz pełną wersję : Aston Martin DBS
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Z góry przepraszam za rożne rozmiary ale tak mam pohostowane :( Pozdrawiam !
Piotrkop
22-08-2011, 01:18
a 12. masz w kolorze? :D
Na niektórych jest za bardzo przy krawędzi zdjęcia. Piękny samochód.
MadOnion
22-08-2011, 08:51
Piękne auto pięknie pokazane. SUPER
Jeśli jedno mam wybrać to 11, na fejsa do zdjęć nikoniarzy z nim :)
A mnie się na 12 nie podobają krzaki, a na 13 baraki w tle.
Swietne fotki, najlepsze 11 :)
Na 5 trzeba bylo przez otwarte okno robic zdjecie bo widac jakies refleksy na szybie :)
Autko cudo, zdjęcia genialne. :-) Jak z katalogu.
Krzyk_skate
22-08-2011, 12:30
Już dawno nie widziałem tutaj tak dobrych zdjęć.
Z chęcią ustawiłbym sobie na tapetę, gdyby były w większym rozmiarze:)
Na 5 mijał nas autobus 3 pasem ruchu :( Dzieki za komentarze.
@Umbra daj znać jak spotkasz Astona w takiej scenerii, baraki celowo miał być syf i elegancja :D
Super fotki,super samochód. Gratulacje!
Hm jak patrze na zdjecia w garazu to mam wrazenie jakby byl wklejany w tło, ale moze to kwestia obrobki ?
Zdjęcia praktycznie nie obrabiane dodany tylko kontrast i trochę poprawiony balans bieli :)
Gdzieś Ty chłopie znalazł tyle pustej przestrzeni. Jest dobrze. Katalogowo.
Niedziela Prater-Wiedeń :) są tam w sumie dwa takie parkingi.
5 i 11 najlepsza, moim zdaniem.
W tym dziale dawno nie było dobrych zdjęć :P
siedemczwartych
28-08-2011, 20:07
astin to rozumiem... a nie jakis passat jak w wątku obok. :)
Podoba mi się
damciop03
29-08-2011, 18:09
Super zdjęcia numer 11. 12. wymiatają jak dla mnie.
Hubert Adamczyk
02-09-2011, 19:01
Podoba mi się :)
Bez zastrzeżeń
Piękna fura, piękne zdjęcia...
Bardzo fajny set, klasyczne podejscie i to lubie :)
Fajne. Czyste. Prędzej czy później tu na forum się zapewne pokaże takie czerwone Vantage :). ba, nawet jak tylko zobaczyłem tytuł Aston to myslałem, że to już ono :)
Ja tez sie szykuję na sesje z Astonem :)
Z niecierpliwością czekam i miłych doznań :) wymontuj bezpiecznik numer 22 będzie głośniej od samego dołu hehehe
Szczękopad za 2, 4, 11. Na 11. może bym tylko występlował te białe farfocle po prawej stronie auta i poczernił asfalt :) Jest MOC! :)
Samochodzik jak marzenie .
Z ładnym samochodem to jak z ładną modelką - łatwiej zrobić zdjęcie, które się podoba i przyjemnie ogląda :smile:
Niektóre zdjęcia robione na nieczynnych jeszcze odcinkach autostrady, że takie pustki?
@Umbra daj znać jak spotkasz Astona w takiej scenerii, baraki celowo miał być syf i elegancja :D
W Polsce pewnie można spotkać w takiej scenerii - dziuple lepiej nie wyglądają ;) :)
Z ładnym samochodem to jak z ładną modelką - łatwiej zrobić zdjęcie, które się podoba i przyjemnie ogląda :smile:
Niektóre zdjęcia robione na nieczynnych jeszcze odcinkach autostrady, że takie pustki?
W Polsce pewnie można spotkać w takiej scenerii - dziuple lepiej nie wyglądają ;) :)
Nieczynne ale nie obyło się bez przygody :D W PL może tak, my musieliśmy wybrać się do Czech na takie plenery hehe
@gadas
zwykły :)
Dzieki za komentarze. Pozdrawiam !!
świetne zdjęcia, jak z katalogu :D