Zobacz pełną wersję : Lowepro Inverse 100/200 AW i Nikon D5000 + tele 300?
Czy zmiesci sie do Lowepro Inverse 100 lub 200 AW nikond D5000 z tele 300 bez zdejmowania obiektywu?
Moim zdaniem tak. D200 z 70-210 mieści się bez problemu. Torba jest też trochę elastyczna. Można też aparat ułożyć poziomo bo wszystkie przegródki są odpinane.
A poziomo zmiesci sie D5000 z podmietym tele 300mm i jeszcze gdzies jakis kit?
Myślę, że tak to naprawdę spora torba. Poziomo to jeszcze ze dwa kity spokojnie dołożysz i jeszcze na coś tam starczy ;). Główna komora ma jakieś 28 x 15 cm i 16 w najpłytszym a ponad 20 w najwyższym miejscu + zewnętrzna kieszenie (w tym trzymak na bro)...
Kupilem ta torbe dzisiaj ale musze ja jutro oddac bo nie spelnia moich oczekiwan. Jest malo poreczna i jeszcze te paski to zapinania to jakas porazka. Jak sciagne paski zeby torba jakos sie trzymala to juz nic nie schowam zadnego picia czy cos. Spod torby powinien byc bardziej usztywniony a nie jest. Myslalem ze taka torba bedzie bardziej poreczna a jednak moim zdaniem plecaczek fajniejszy. Z ta torba nawet nie ma jak usiasc.
Bywa... Ja tam jestem zadowolony, ale plecaczek też mam :P