Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jezioro
jacekz40
16-08-2011, 22:03
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/7/dsc6511.jpg/)
Zapraszam, pozdrawiam :)
JaroPienza
16-08-2011, 23:11
Kadr strasznie zakłóca ten wdzierający się pomost... Ale za to światło mmmmm malina
Wyobraź sobie kadr bez pomostu, no nic by sie nie działo. Uważam, że pomost powinien być, ale zdjęcie prosi się aż o inną kompozycję bo i dół i góra nudnawa. Swiatło cudo.
JaroPienza
16-08-2011, 23:23
Wyobraź sobie kadr bez pomostu, no nic by sie nie działo. Uważam, że pomost powinien być, ale zdjęcie prosi się aż o inną kompozycję bo i dół i góra nudnawa...
i tu się nie zgodzę. Światło i chmury na niebie świetnie by zamieszały w kadrze
Sławomirowski
17-08-2011, 06:46
Kolorystycznie świetne, jednak coś mi nie pasuje z kompozycją. Niby jest OK, ale muszę się zastanowić co mi tu nie gra z równowagą w kadrze :).
evilseed
17-08-2011, 08:21
A mnie się podoba ta praca, fajne światło oraz niebo :) Ja to kupuję :)
m-art-a sokolowska
17-08-2011, 09:17
dla mnie za dużo nieba. pomost fajnie wygląda, ale za to nie pasuje mi prawa strona. poza tym bardzo fajne kolory i światło :)
Światło i delikatne kolory świetne.Pozdrawiam
...kadrowanie średnie Jacku, kolory bardzo ładne. Wydaje mi się że podział 50/50 dużo lepiej by tu pasował.
judith_manson
17-08-2011, 17:19
no, tez uwazam ze kadr moglby byc lepszy.
borregaard
17-08-2011, 20:41
Światło b.fajne."Przymaskowałbym" jasną chmurę w PG,bo trochę zwraca uwagę...;)
jacekz40
18-08-2011, 11:09
Wyobraź sobie kadr bez pomostu, no nic by sie nie działo. Uważam, że pomost powinien być, ale zdjęcie prosi się aż o inną kompozycję bo i dół i góra nudnawa. Swiatło cudo.
nudnawa??? A coś Ty ostatnio taki znudzony co wpis to "nudno" :wink: Całe życie jest "nudne" w kółko to samo :mrgreen:
no, tez uwazam ze kadr moglby byc lepszy.
I Ty przeciwko??? No niee :-D
A co do kadru wszystko wiem :wink: tylko gdy zajechałem na miejsce zastałem małe zmiany - pomost w budowie :roll: miała być w kadrze wyspa a z konieczności wyszedł pomost, bo światełka nie mogłem zmarnować. Jak dokończą budowę to go wykorzystam w jakimś kadrze, inaczej w całości... hmmm we mgle 8-)
krokus66
18-08-2011, 13:12
Światło b.fajne."Przymaskowałbym" jasną chmurę w PG,bo trochę zwraca uwagę...;)
Popieram z PGR. Jeśli możliwe, to bym wytłumił pomost.
Ujęcie, kadr podoba mi się. Światło prześliczne.
Całość bardzo mi się podoba.
judith_manson
18-08-2011, 13:56
nudnawa??? A coś Ty ostatnio taki znudzony co wpis to "nudno" :wink: Całe życie jest "nudne" w kółko to samo :mrgreen:
I Ty przeciwko??? No niee :-D
A co do kadru wszystko wiem :wink: tylko gdy zajechałem na miejsce zastałem małe zmiany - pomost w budowie :roll: miała być w kadrze wyspa a z konieczności wyszedł pomost, bo światełka nie mogłem zmarnować. Jak dokończą budowę to go wykorzystam w jakimś kadrze, inaczej w całości... hmmm we mgle 8-)
hAHA, MIALES LEPSZE FOTKI :)